Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
witam !! potrzebuje tą cześć numer 7 na tym rysunku bo mi peknęła i sie poci ;/ http://de.bmwfans.info/original/E36/com/316i%201.6-M43/ECE/L/M/1995/10/mg-11/ill-11_1393/ gdzie mozna taką dostać albo chociaż polska nazwe żeby móc znaleźć ;) no i problem drugi to te nieszczesne żabki jakie robi mi moje autko przy ruszaniu ;/ myślałem że sprzęgło wymieniłem komplet na sachsa i nie pomogło , gdzieś przeczytałem że może pomóc restart komputera , co o tym sądzicie aha i mam peknietą gume od przepływomierza ale chwilowo posklejałem na taśmie , ale czy to też może być przyczyna tego zchowania ?? prosiłbym o pomoc . Edytowane przez lopez987
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jaki tam masz silnik?

Nie masz luzów na mocowaniu silnika , skrzyni , wału lub mostu?

Posprawdzaj czy wszystko jest całe < czy nie są pozrywane poduszki i tuleje>

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano
tomek77 no to wszystkiemu winna była ta cholerna guma z przepływomierza autko smiga jak jak trzeba teraz ;D

dzieki ;)

Nie ma już tych żabek ? Czy wcześniej musiałeś dać więcej gazu i wolniej puścić sprzęgło żeby normalnie płynnie ruszyć a teraz po wymianie jest wszystko ok ?

Opublikowano
no jeśli masz pęknietą lub dziurawą tą gume to wymień lub chwilowo zaklej taśmą i zobaczysz autko jak nowe hehe pozdrawiam ;)