Skocz do zawartości

bardzo pilne pytanie o czesc.....reolem....

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam.....bardzo pilna sprawa.....jak sie nazywa ta cala prostokatna puszka oznaczona numerem 6 i za co jest odpowiedzialna....www.realoem.com/bmw/showparts.do?model=AM31&mospid=47638&btnr=11_2195&hg=11&fg=40.....z gory dziekuje za info
Opublikowano
nie chce byc natarczywy ale czy moglby mi ktos pomoc prosze....????badz tez udzielic jakichkolwiek polowicznych informacji....????bardzo dziekuje
Opublikowano

witam serdecznie....ponowie moje pytanko o ta czesc numer 6 co to dokladnie jest i za co jest odpowiedzialne www.realoem.com/bmw/showparts.do?model= ... g=11&fg=40

chodzi o to ze pomiedzy ta prostokatna puszka a ta okragla czescia jest takie plastikowa membrana (ciegno) czy jakkolwiek mozna by to nazwac i jest ona ulamana dlatego moje pytanie za co jest ta czesc odpowiedzialna....z gory dziekuje za info....

Opublikowano
dziekuje za odpowiedz.....prawde powiedziawszy nie mam zielonego pojecia...ale z pewnoscia to cos istotnego i nie moge tego tak zostawic...

mogę sie mylić ale na wszelki wypadek sprawdź przewody gdzie idą od tego ustrojstwa...

Opublikowano
nie moge teraz sprawdzic ale wydaje mi sie ze przewod idzie w dol w okolice krokowca badz przepustnicy....chyba w to samo miejsce idzie przewod od czujnika przeplywu powietrza....z tego co pamietam....