Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, czy da się ustawić w MK3 jaką trasą ma prowadzić ? Chodzi mi o najkrótszą, najszybszą itp. ? Jeśli tak to czy mógłby ktoś opisać jak to zrobić gdy mamy oprogramowanie niemieckie lub włoskie ? Tzn. napisać w które opcje kolejno wchodzić.
Opublikowano
Witam, czy da się ustawić w MK3 jaką trasą ma prowadzić ? Chodzi mi o najkrótszą, najszybszą itp. ? Jeśli tak to czy mógłby ktoś opisać jak to zrobić gdy mamy oprogramowanie niemieckie lub włoskie ? Tzn. napisać w które opcje kolejno wchodzić.

Po niemiecku:

Informationen > Routenwahl >

Schnellste Verbindung = najszybsze połączenie

Kurzeste Verbindung = najkrótsze połączenie

Uber Nebenstrassen = przez lokalne drogi

Masz tam jeszcze Autobahny, drogi ekpresowe, płatne, promy - możesz to zaptaszkować albo odptaszkować czyli korzystać z nich albo omijać (nawi wybierze inną trasę).

...

Opublikowano
Niestety coś źle napisałeś bo po wejściu w Informationen jest jakaś opcja na literę R (bodajże inna od tej którą podałeś) ale nie ma tam możliwości wybrania trasy. Czy mógłby ktoś sprawdzić to u siebie na MK3 jak ustawić te trasy ? Tzn. najszybszą albo najkrótszą.
Opublikowano
Niestety coś źle napisałeś bo po wejściu w Informationen jest jakaś opcja na literę R (bodajże inna od tej którą podałeś) ale nie ma tam możliwości wybrania trasy. Czy mógłby ktoś sprawdzić to u siebie na MK3 jak ustawić te trasy ? Tzn. najszybszą albo najkrótszą.

Napisz (przepisz) więc co masz napisane po wejściu w Informationen, bo ja napewno źle nie napisałem = tak samo jest w MK3 i w MK4 bo "spis tresci" nie zależy od czytnika (ew. od softu, ale to są maleńkie różnice).

....

Opublikowano

Witam, sprawa jest dosc prosta, na właczonym nawigowaniu wciskasz prawe pokretło, wyskakuje ci lista, jedna z pozycji to własnie wybór drogi (to co pisał kolega wcześniej: autostrady, promy, drogi płatne itp).

Ja mam na szczęście angielski jezyk i jest to dla mnie spore ułatwnienie :)