Skocz do zawartości

BMW E-46 przed i po lifcie jak i za ile przerobić

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich w ostatnim czasie nabyłem bmw e-46 przed liftingowe a bardzo podoba mi się wygląd bmw po liftingu moje auto jest z 2001 r a kupiłem je ze względu na stan idealny zastanawiam się jednak czy jakimś w miarę rozsądnym kosztem mogę moje bmw upodobnić do po liftingowego .Czy wystarczy wymienić lampy,zderzak i błotniki czy potrzebna jest większa przeróbka ,jakie mogą być koszty takiej operacji ?????? .Obawiam się jednak że w przyszłości zmieniając auto mogę się spotkać z opiniami że auto było walone itp..... .
Opublikowano
Znajomy miał E46 2000r. z uderzonym przodem, naprawiał sobie sam (jest blacharzem-lakiernikiem) - zrobił tak jak miało być i potem trochę żałował, bo po przeliczeniu kosztów wyszło, że przeróbka na model poliftowy byłaby tańsza (szczególnie jak chodzi o kompletne lampy, ksenon+spryski, poza tym nowsze były łatwiej dostępne i większy wybór). Przerabiając zawsze możesz porobić zdjęcia, żeby przyszły nabywca nie miał wątpliwości, że auto nie było tłuczone.

Kosmetyka samochodowa, czyszczenie tapicerki

http://www.clart.pl

Dodatkowe info, zapytania, porady na PW.

Opublikowano

Dokładnie, przerabiaj ale najpierw porób zdjęcia i w trakcie przeróbki również.

OT. Mi osobiście bardziej się podoba E46 przed liftem.

Pozdrawiam

Opublikowano

Mnie się bardziej podoba po lifcie - a że powoli przymierzam się do E46, to też chciałbym dokładnie wiedzieć jak ew. przerobić - a z tego co wiem, to jest tego trochę - bo zdaje się błotniki, zderzak, lampy.

Skoro poliftowe lampy są tańsze, to może wliczając sprzedaż starych części koszt nie jest duży. Jedynie malowanie jest pewnym problemem - chyba, że się uda idealnie dobrać kolor.