Skocz do zawartości

oslony / odboje tyl - nigdzie nie ma, gdzie dostac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na dniach czeka mnie troche roboty z zawieszeniem, a nigdzie nie moge znalezc oslon i odboi do amortyzatorow na tyl.

Czy ktos wie gdzie to dostac?

Na amortyzatorach nie ma, w sklepie gdzie kupowalem nie maja.

Fota/IC, w katalogu cos jest, ale jako niedostepne.

Allegro tez nic, tylko przod :duh:

Przeciez nie bede starych przekladal :duh:

Pozdrawiam
Opublikowano

Ja od 2 lat kupuję od MARTOM-u z Łodzi, też wysyłają: 0-508 800 422, 0-504 184 990

Jeśli nie mają, to spróbuj w W-wie: sklep i warsztat, zakładałem u nich Bilsteiny+odboje: /22/ 613 34 81, 0-500 241 030

Powodzenia!

Opublikowano
Spróbuj też INTER-TEAM - namiary znajdziesz w internecie, są w całej Polsce
Opublikowano

Witaj.

Mam takie osłony i odboje więc jak chcesz to pisz na PW lub GG lub dzwoń, wszystkie namiary w moim profilu.

Bardzo Mocne Wrażenia;-)
Opublikowano
Dzieki, jutro podzwonie i popytam.

Skandal, zeby tak prostej rzeczy nie mieli w wiekszosci 'duzych' sklepow/hurtowni...

E34 to stary samochód. W ASO mają tylko nie wiem czy cena będzie Ci odpowiadać.

Opublikowano

Czy ja wiem czy stary... rzecz wzgledna ale nie o to chodzi...

nie zauwazylem problemu z dostepnoscia innych czesci... nawet na przod sa, a na tyl wywialo.

@allcar, poczta glosowa ... :mrgreen:

Pozdrawiam
Opublikowano

Stary w sensie takim że przybyło już aut a nikt nie będzie sobie zapychał magazynów "jakąś" osłoną do samochodu z końca lat 80tych ubiegłego wieku. No chyba że jakiś sklep wyspecjalizowany w BMW i samy coś ściągają z poza granic naszego kraju.

W tamtym roku były jeszcze normalnie dostępne te osłony i to normalnych producentów zamienników. Jeśli próbowałeś w INTER-TEAM i nie mają a raczej tak skoro fota i IC nie ma. To może AD oni mają części rożnych śmiesznych firm to może znaleźli by dla Ciebie takie coś.

Będę dziś w IC obok są jakieś dwie hurtownie zapytam o te osłony.

Opublikowano

W inter-team maja sachs 70 komplet, ale bym musial tam jechac specjalnie (40km) a wysylkowo nie prowadza...

a w martomie oryginaly 50 komplecik juz zamowione, jutro wysle.

Thx :mrgreen:

Pozdrawiam
Opublikowano
do e39 tez jest bardzo duzy problem z oslonami i odbojami na tyl

Dlatego że to są te same osłony E34/E39. 50zł to trzeba było kupić w ASO 20zł szt.