Skocz do zawartości

Jak ustawic aut. wlaczanie swiatel po uruchomieniu silnika?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy mozna samemu usawic opcje zeby wlacznik byl ustawiony w pozycji auto wlaczal swiatla po uruchomieniu silnika. Ta funkcja zmierzchu w PL przestala byc uzyteczna ;-)
X5 e53 10L/100km automat. 184@245
Opublikowano
A ile kosztuje takie zaprogramowanie ? Sam chętnie bym sobie to tak ustawił. Choć przyznam, że nie wiem czy ma to sens bo czytałem gdzieś, że chcą znieść nakaz jazdy na światłach przez cały rok.
Opublikowano
A w mojej e46 po prostu zostawiałem włącznik na włączonych światłach mijania i one po wyłączeniu kluczyka gasły (wszystkie, łącznie z pozycyjnymi). Tak samo jest w e87. Może to wystarczy??
Opublikowano
A w mojej e46 po prostu zostawiałem włącznik na włączonych światłach mijania i one po wyłączeniu kluczyka gasły (wszystkie, łącznie z pozycyjnymi). Tak samo jest w e87. Może to wystarczy??

czyli ktos to przeprogramowal przed toba.u mnie znowu przy takiej operacji przednie gasna,ale pala sie tylne.

Opublikowano
U mnie zostaje na postojowych i chyba tak jest ok. Pozatym nie lubie zapalac na swiatlach a tak dzieje sie kiedy przekrecisz stacyjke ze swiatla sie juz zapala a wtedy krecisz rozrusznikiem. A z ta funkcja jest chyba opuznienie kilku sekundowe ze juz zdazysz uruchomic i sie zapalaja wtedy.
X5 e53 10L/100km automat. 184@245
Opublikowano
A z ta funkcja jest chyba opuznienie kilku sekundowe ze juz zdazysz uruchomic i sie zapalaja wtedy.

no to byloby fajne.niech wiec ktos napisze ile sobie ASO spiewa za taka przerobke.

Opublikowano
A z ta funkcja jest chyba opuznienie kilku sekundowe ze juz zdazysz uruchomic i sie zapalaja wtedy.

no to byloby fajne.niech wiec ktos napisze ile sobie ASO spiewa za taka przerobke.

sylwo jedz do mrowli do p.Mateusza, cena pewnie zamknie się w 50-100 i zejdzie jakies 15 minut

Opublikowano

sylwo jedz do mrowli do p.Mateusza, cena pewnie zamknie się w 50-100 i zejdzie jakies 15 minut

pojade tylko nie chce jechac do niego z taka pierdolka.planuje jeszcze w tym roku kupic ksenony i multifunkcje do kierownicy i z tym jechac do niego :mrgreen: