Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wygląd to nie wszystko , one się szybko ścierają poza tym cena atrakcyjna bo made in china :mrgreen:

myslisz? bo ja do tej pory myslalem ze moje goodyeary sa od nowosci czyli od 2003r. mowisz ze szybko sie scieraja.masz jakies dowody na taka teorie??

a to ze made in china powoli przestaje mnie przerazac.

Opublikowano
wszystko teraz made in china kwestia tylko tego czy oryginalne czy nie , większość koncernów ma teraz tam fabryki bo taniej , Good z 2003r jeszcze nie jest z chin , te teraz już tak ale... kolega mimo to kupił takie 245x55x18 i jest OK a sporo jeżdzi , podróżnik taki , kupił do A8 a ja kupiłem nowe Donlop Sport Maxx i ją dobre ale nie tak jak miałem poprzednie czyli Bridgestone Potenza - to były oponki :) ale styl jazdy ma znaczenie , lubisz agresywność to może ToYo ? Yokohama ? ew Bridgestone , jeżdzisz spokojnie kup Good i będzie OK , u mnie na boczku w drzwiach jest zamiennik 245x40x17 więc można w serii stosować
Opublikowano
jezde spokojnie.nawet spokojniej niz oplem corsa,ktory mialem wczesniej.ale jak wyprzedzam albo wlaczam soe do ruchu to pedal w pdlodze. :mrgreen: ,goodyarki spokojnie mi wystarcza.dzieki za info mike.pozdro :hand:
Opublikowano
jezde spokojnie.nawet spokojniej niz oplem corsa,ktory mialem wczesniej.ale jak wyprzedzam albo wlaczam soe do ruchu to pedal w pdlodze. :mrgreen: ,goodyarki spokojnie mi wystarcza.dzieki za info mike.pozdro :hand:

to OK , nie są złe , jak pisałem made in china ale oryginalne , nie podróby chinskie , podobno na piachu są kiepskie , na deszczu OK , bierznik stary już ale wyglądem nadal kuszą , miałem taki bierznik w Dunlop SP Sport 9000 w Audi , były też OK

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
acer44 - do 330d miniumum 17stki. 16stki będą za małe - chodzi o wielkość tarczy hamulcowej. Pomyśl może nad 205/50/17 :)

A do 330i wejdą 16"?, czy tylko 17 wzwyż?

Opublikowano
acer44 - do 330d miniumum 17stki. 16stki będą za małe - chodzi o wielkość tarczy hamulcowej. Pomyśl może nad 205/50/17 :)

A do 330i wejdą 16"?, czy tylko 17 wzwyż?

minimum 17''