Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pewien problem. Obnizam samochod i poki co jest ok. Czyli zakupilem obnizjace sprezyny h&r -40/-15. Mysle ze akuratne na nasze drogi itp. Ale problem zaczal sie bo nie moge dostac sportowycm amorkow do mojego rocznika. BMW e36 sedan kwiecien 1991 rok 320i.

Na allegro itp ni emaja. Za stary rocznik czy co. Jakbym ktos mial namiar na takie amorki lub sklep itp itd to bede niezmiernie wdzieczny za pomoc. Linki adresy i tp.

dzieki

pozdrawiam

Opublikowano

nie wiem na 100% ... ale on powinien miec.

zadzwon do goscia 501 034 264 chyba piotrek albo andrzej... nie wiem dokladnei bo wlasnei od dwoch gosci biore czesci.... od tego biore amory do wszystkich autek i nawet znajomym zalatwialem...zadzwon powiedz ze w sprawei amorów... i sie dowiesz

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
panowie ja mam takie pytanko , ostatnio przez to ze wykruszyły mi sie tzn dobijki czyli te gorne gumy od amorów wybił mi sie cały amor tzn wyciekł olej , jedzie sie strasznie koło mi całe ucieka , zastanawiałem sie nad zalozenie m gazowych , jesli oczywiscie wiecie prosze o info jaka jest roznica pomiedzy amortyzatorami gazowymi a olejowymi ajesli ktores sa juz sprawdzone prosze o konkretne dane , pozrawiam i z gory dzieki
Opublikowano
Gazówki poprostu posiadają olej i niewielka ilość sprężonego gazu dzięki czemu szybciej odbijają. Niestety na polskich drogach szybciej kończą swój żywot przez to że są twardsze. Ja mam założone Bilsteiny. Póki co nie narzekam a i nie place za to góry pieniędzy bo pracuje w hurtowni częsci :)