Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam zamiar przelozyc z bylego 605 audio-czyli radio, zmieniarke 2 dodatkowe glosniki (16.5cm ) bo z przodu juz jakies są tu w e36, wzmak, subwoofer w bagaz

tylko jak tak popatrzylem to dzis zwatpilem w to ze to zrobie. Jak dostac sie jakos zeby pusicc z bagaznika kable od zmieniarki i sygnalowe od wzmaka do radia i ktordy z tym "pojsc" zeby nie bylo duzo roboty itp

i z tyl widze nie ma miejsc chyba na glosniki co dla mnie szokiem jest ... i gdzie ja sobie te glosniczki wsadze to ja nie wiem:( ten tego podpowiedzcie jak i gdzie i ktoredy to upchac wszystko i bede dzialal.

pozdrawiam i licze na pomoc:)

Opublikowano

podstawy car audio - dobre głośniki na przód i sub w bagażniku

więc zrób dystanse i wsadź 16 na przód a suba do bagażnika

w tyle masz 13cm głośniki - odłącz je, albo zostaw w zależności jak ci się będzie słuchało lepiej

kabel rca i od zmieniarki puść środkiem a od aku prawą stroną

Opublikowano

Te koło nóg są 13, ale ich obudowy są tak lipne, że wsadzenie tam dobrych głośników, a już nie mówiąc o 16 mija się z celem. Głośniki trzeba wsadzić w drzwi - jest to warte wysiłku.

A kable z/do bagażnika puszcza się progami.

Opublikowano
dodatkowo zdejmij schowek, puść kable od radia tuyłem, potem przejdz do progów, pod kanapa i jesteśw bagażniku :cool2:
Opublikowano
dodatkowo zdejmij schowek, puść kable od radia tuyłem, potem przejdz do progów, pod kanapa i jesteśw bagażniku :cool2:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
wyszedlem do kanapy tylko mam problem bo kurde jak sviagnalem dol kanapu to sie okazuje ze pod oparciem (bez sciagania-nawet nie wiem jak sie sciaga?? to oparcie...) sie okazuje ze tam przegroda metalowa jednolita jest i nie ma otworkow chyba ze ja slepu jestem:( szkoda z jednej strony byloby wiercic...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przejścia są 2. Jedno tuż za akumulatorem (ja mam w kufrze) czyli przy tylnym prawym słupku - bliżej siedzenia a drugie dokładnie po środku pod wnęka na narty.

Pozdro