Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
gdzie znajduje sie filtr paliwa? W którym miejscu łatwo go samem wymienic?Jeszcze chciałem zapytac gdzie namierzyc przewody paliwowe bo nie mam pojecia zalatuje mi czasem paliwem w srodku kiedy mocno dam po garach lub czasem na postoju.
Opublikowano
silnik 1.6i M43 koło zbiornika mówisz a jest on pod czyms ukryty???
Opublikowano
wjedz na kanal i zobacz czy nie masz go po lewej str podwonia(w granicach polowy auta) pod oslona!!!
Bmw pewność na każdym kilometrze.....
Opublikowano
U mnie z tego co pamiętam znajduje sie przy scianie grodziowej po lewej stronie tuz za silnikiem tak jakby pod podłogą gdzie siedzi kierowca troche gimnastyki i go znajdziesz no chyba ze w M 43 jest gdzie indziej niz jak w M40! :?:

Jest taka rzecz dla której warto żyć!

Moja trójeczka.

Nowe,markowe części samochodowe:

Jesteśmy na allegro nick: "Wochu01"

TEL:502-959-955

Opublikowano
U mnie z tego co pamiętam znajduje sie przy scianie grodziowej po lewej stronie tuz za silnikiem tak jakby pod podłogą gdzie siedzi kierowca troche gimnastyki i go znajdziesz no chyba ze w M 43 jest gdzie indziej niz jak w M40! :?:

Potwierdzam u mnie w 320 M50 też znajduje się "za silnikiem".

Prędzej znajdziesz go pod maską niż koło zbiornika :roll:

UWAGA!Brak dachu!

"Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/

Opublikowano
rowniez mam 1.6 M43 i jesli sie nie myle i dobrze pamietam to faktycznie jest pod oslona mniej wiecej w srodkowej czesci auta

Były:

Ford Fiesta XR2i

Opel Calibra 2.0 16v ECOTEC

BMW E36 316I Coupe '98

BMW E46 330D Sedan '00

BMW E36 318 IS '95

vauxhal omega 2.5 v6

BMW E39 540iA '98

vw passat 1.9tdi

e46 328i '00

E46 325Ci kabrio '04

E60 520i '04