Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupic X5 z usa

Nawiazalem kontakt z dilerem z usa ktory za 1400$ wysle mi 3 letnia x5 do hamburga, reszta ja sie zajme.

Chialbym dowiedziec sie jak te auta sie spisuja (obecnie jezdze BMW serii 3) i wg mnie to poezja niezniszczalne auto:)

Chodzi mi o sparwy tech czy jest to zetelny niezawodny model. czego powienienem sie spodziewac po x5 z usa? Czy elektryka (komputery, wtyczki) pasuja dio naszych w europie? chce wstawic to auto w bardzo dobra sekwencje (gaz) co o tym sadzicie? Wiem ze bemki nie lubia gazu no ale przyznam ze 4.4L to torche duzo... (kupuje tylko dlatego ze za 3 letnia z takim wyposazeniem z niemiec zaplacilbym lekko o 80tys wiecej)

pozdrawiam z gory dziekuje za opinie

Marcin

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z reguły koszt wysyłki to 900 dolarów. Chyba, że z zachodniego wybrzeża lub południa, to wtedy faktycznie może to wynieść 1.400 dol.

A tak z ciekawości, to ile masz zamiar zapłacić za 3-tenią X5 ?

Opublikowano
Kolego Mario. To tylko to słyszałeś. Powiem, że jest to kłamstwo. Mam swoje własne E60 sprowadzone z USA i nie mam żadnych problemów. Mam wgrany w Polsce, w Warszawie nowy soft z marca 2008 roku i wszystko chodzi. Dlatego opinię, że ktoś coś słyszał należy położyć między bajki.