Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukałem ale nie znalazłem nic konkretnie!!

wymieniam własnie kilka czesci z zawieszenia kupuje niby lemforder tak pisze na opakowaniu ale na czesci jest brak napisu. czy to normalne zeby przytakiej renomowanej firmie niebyło napisu na części? zastanawia mnie to bardzo wczesniej nie zwracałem na to uwagi az wziołem i ostatnio ogladłem sobie łaczniki stabilizatora i niebyło na nich nic ze lemforder zgadzał sie tylko numer ze starym oryginałem! a teraz chce tuleje i na nich też nic nipisze!! warsztat robi mnie w balona???

Opublikowano

Dla lemforda czesci wykonują również inne firmy i sa tylko pakowane w pudelka lemforda.

JA tak kupowalem ostatnio poduszke pod silnik i Lemford kosztowal 180 zl a w pudelku czesc firmy juz nie pamietam nazwy.

O dziwo poduszka tej firmy nie znakowana juz pudelkiem Lemforda 120zl.

Opublikowano (edytowane)
Na oryginalnych produktach Lemfordera zawsze jest logo w postaci rombu a w nim Sowa czasami jest mało widoczne czy nie wyrażn ale logo jest zawsze! :naughty: Edytowane przez Wochu01

Jest taka rzecz dla której warto żyć!

Moja trójeczka.

Nowe,markowe części samochodowe:

Jesteśmy na allegro nick: "Wochu01"

TEL:502-959-955

Opublikowano
O dziwo poduszka tej firmy nie znakowana juz pudelkiem Lemforda 120zl.

WIEC LEMFORD PAKUJE BADZIEWIE W SWOJE PUDEŁKA!!

To już nie jest ten lemforder co kiedyś