Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Chciał bym zarzucić do swojej bryczki klimę. Czy jest to wogóle wykonalne? Będzie chodzię i jaki był by to koszt? Co trzeba zmienić kupić. Może ktoś ma jakiś namiar na kogoś kto montuje takie sprawy, gdzieś w okolicach warszawy otwocta.
Opublikowano
wykonywalne, najważniejsze to skombinować graty (komplet klimy), szroty, znajomi ze środowiska motoryzacyjnego, musisz popytać na tym możesz dużo przyoszczędzić, normalny mechanior z tym sobie poradzi - a koszty sa pływające na moje oko aby klima chłodziła to koszt ok. 1200-1400 zl
(OO)=== OO===(OO)
Opublikowano

Już patrzyłem na allegro za 1500 jest klimatronic. Ale teraz czy nawiewy będą te same? Od klimy chyba jest inne obejście, rozejście kanałów wentylacyjnych. Czy tylko środkowa kradka będzie do wymieny?

A jeszcze pytanie. Jak bym kupił z manualnym panelem to póżniej będzie pasował od klinatronica? I czy jest jakaś różnica od jakiego silnika jest klime? Szukam od 4 cylindrowego.

Opublikowano

Wedle oryginalnej dokumentacj BMW instalacja klimy to 12 godzin pracy.

Jest tam rozpisane wszystko krok, po kroku z rysunkami, co trzeba zrobic, gdzie podłączyc, jakie srubki, narzedzia sa potrzebne. Jak bys miał problem z dotarciem do niej daj znac to wysle ja mailem. Ciut ponad 4 MB w pdfie

Opublikowano
Wedle oryginalnej dokumentacj BMW instalacja klimy to 12 godzin pracy.

Jest tam rozpisane wszystko krok, po kroku z rysunkami, co trzeba zrobic, gdzie podłączyc, jakie srubki, narzedzia sa potrzebne. Jak bys miał problem z dotarciem do niej daj znac to wysle ja mailem. Ciut ponad 4 MB w pdfie

Siema jak byś mógł to podeślij mi. Trochę się rozeznam i jak kupie to może sam bym to zzamontował.

Opublikowano
no to ja tez chetnie bym poczytal ta instrukcje wiec jak mozesz to mi tez podeslij...bede wdzieczny :)