Skocz do zawartości

glupia usterka, zerwala mi sie linka od drzwi (wewnatrz)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
e34 glupia usterka, zerwala mi sie linka od drzwi (wewnatrz) Dzis rozebralem zeby zobaczyc co tam sie stalo bo nie moglem drzwi otworzyc z wewnatrz, urwala sie linka. Tak sie zastanawiam ile kosztuje?? ze 200zl?? Nie wiem czy ktos mial taki przypadek, moze dosztukowac np z rowerowej i zlutowac jakos?
http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano
Poszukaj lepiej jakiejś używanej, bo z tym dorabianiem to się tylko namęczysz a efekt może być różny. Poza tym dowiedz się też o nową, może nie być bardzo droga. Kupowałem linkę oryginalną do sterowania ogrzewaniem i zapłaciłem ok. 20 zł.
Opublikowano

Też mi się urwała ta linka. Wziąłem kawałek druta, dopasowałem długość, połączyłem zerwane końce. Prymitywne wykonanie, ale od roku żadnych problemów. Wydatków zero.

Sebastian

Opublikowano
e34 glupia usterka, zerwala mi sie linka od drzwi (wewnatrz) Dzis rozebralem zeby zobaczyc co tam sie stalo bo nie moglem drzwi otworzyc z wewnatrz, urwala sie linka. Tak sie zastanawiam ile kosztuje?? ze 200zl?? Nie wiem czy ktos mial taki przypadek, moze dosztukowac np z rowerowej i zlutowac jakos?

Też tak miałem w prawych drzwiach. Nie kombinujcie Koledzy, bo nie warto. Nowa linka w ASO w Wawie przy Czerniakowskiej kosztuje kilkanaście złotych a wymienić można samemu. To było ok. pół roku temu, więc trochę pamięć zawodzi, ale (jeśli dobrze pamiętam) jest różnica w linkach lewa-prawa strona więc uważajcie przy kupnie.

Miłej walki z drzwiami ;)

$M$
Opublikowano

Witam.

Ostatnio robilem linke w Audi (mysle, ze podobnie bedzie w BMW) linka od rowery 3 zl i kostka elektrycza (od zyradola 2 zl) a linka nowa w ASO 80 zl.

Pozdrawiam.