Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś zna myjnie w Warszawie lub okolicach, gdzie dobrze myją silniki? Zasyfiło mi już tak olejem i kurzem, że strach na to patrzeć.

Z góry dziękuję i pozdrawiam

Opublikowano
Kolego polecam myjnie samochodową na Ursynowie przy Realu.Droga ale na prawdę kozacka.
http://www.bmw-sport.pl/images/signatures/1868313008478371b841670.gif
Opublikowano
a ja powiem tak odpusc sobie taka myjnie placisz na daremno a zadna myjnia nie ponosi odpowiedzialosci wrazie jak silnik nie odpali mycie jest tylko i wylacznie na odpowiedzialosc wlasciciela pojazdy umyj sobie silnik sam robilem to juz 3 razy bez najmniejszego problemy z odpaleniem i tymi podobne srodek do mucia silnikow jest latwo i ogulnie dostepny i jest tani jedzie na jaks mujnie samoobsugowa np takie posiadaja stacje BP srodek do silnikow jakies 7zl na kilka myc 3zl do automatu do mycia i komora silnika jak sam silnik jak nowy wyglada spryskaj obficie srodkiem odczekaj chwile zmyj kerszerem tylko uwazaj by nie lac bezposrednio na alternator i myj goraca woda 10 min roboty i bedziesz zadowolony
Opublikowano
JEszcze jedno. Czy te środki nie uszkadzają plastikowych i gumowych elementów? Tzn czy nie wyżerają ich i jak taki środek działa na lakier jakby się zapryskał przypadkowo?
Opublikowano
gluwne dzialanie tych srodkow te odtluszczanie by puscily oleje smary brud kupujac jaki kolwiek srodek mapewno na etykecie sa odpowiednie informacje ja nie czytalem bo nie raz sie mylo silnik i tym bardzie u siebie spryskalem cala komore wraz z silnikiem czyli nadkola (dzwony) plastyki silnik weze odczekalem chwile splukalem po chwili powturzylem czynnosc i srodek wygladal jak by z fabryli wyjechal plastyki jak byly czarne tak byly nic nie wyblaklo
Opublikowano
no problem daj znac czy zdecydowales sie sam myc czy oddales do mycia a na marginesie sorrki za pisownie sam siebie przeczytalem i sie za glowe zlapalem :)