Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
wydaje mi sie ze nie bo widziałem pordzewiałe progi u kumpla w e36 moja jest ok ale jak mialem stłuczke delikatną to za pare dni rdza juz mi podchodziła tam gdzie odprysnoł lakier wiec chyba nie jest na ocynku ale seria 3 ogólnie jest bardziej wytrzymała od 5 na korozje ,, strwierdzam z doswiadczenia wizualnego :D:D
Opublikowano
tak myślę że e36 ma daleko do pełnego ocyku, porównując np. do audi to bmw jest dużo bardziej podatne na korozje. sam mam bmw e36 z 96r i już widać ślady korozji, a dla porównania kumpel ma audi b4 z 93 na której gdyby nawet bardzo się chciało to rdzy sie nie znajdzie! :D a ciekawe jak jest z e46?może one są mocniejsze? taką chciałbym mieć następną.
Opublikowano
a ja gdzieś wyczytałem że już e30 po lifcie było na pełnym ocynku u to jest podobno kontunuowane

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!

Opublikowano
wiadomo ze kiedys cos sie zacznie z tym robic. Akurat na blotniki leca kamienie caly czas i woda wiec kiedys tam ten ocynk zniknie. Na klapie bagaznika gnije ci napewno w miejscach gdzie sa uszczelki wiec tez caly czas woda sie tam trzyma praktycznie. Zdejmij sobie uszczelke z tylu z bagaznika to zobaczysz co tam masz ;) Dzwi to wiadomo. Gola blacha. A nasz e36 juz tez maja nie malo lat. Do tego dochodzi sol na drogach i inne czynniki zewnetrzne.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl