Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Ostatnio wziąłem sie za przerobienie wydechu w moim aucie. Wyciąłem obleśna końcowkę którą wspawał poprzedni właściciel. Chciałbym zrobić wydech na podobę m-ki tzn dwururkę. W zwiazku z tym mam pytanie. Czy ktoś mogłby podać mi długość i średnicę rurek w m-ce 3.2l??. U mnie oryginalnie (silnik 2.5l) była srednica 46mm. czy taka sama jest w m3? Niestety nie znam długości i kątu zaciecia gdyż poprzedni właściciel obciął w.w rurki. Prosiłbym o dolny i gorny wymiar rurek zaczynajac od początku tłumika końcowego a kończac na krawedzi rurki tak zeby wiedziej jaka ma byc długość i kąt zacięcia. Z gory dzieki za pomoc pozdrawiam wszystkich uzytkowników forum
Opublikowano
M3 ma "chyba", proste okrągłe końcówki które nie są zakończone jak w 325/328 oraz nie są owalne...przynajmniej M-ki które do tej pory spotykałem tak właśnie wyglądały ?! ...ale nie jestem pewnien.

Galeria moich pojazdów i ich historia

http://img149.imageshack.us/img149/6353/podpisoj3.jpg