Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WitaM !! szukałem an forum ale coś znależć nie moge , urwał mi sie zaczep od schowka narzędziowego , tzn . na plastikowa "śruba" jeśli tak to można nazwać , urwała mi się tak mozę w połowie , dzisiaj otwieram bagażnik a tu narzędzia porozrzucane , jeszcze sie musiałem pomęczyć żeby jakos wykręcić część tej śruby. :(

Teraz pytanie , jak polecacie to czymś zastąpić/ naprawić żeby ten schowek zamknąć :(

WAŻNE żeby nie oszpecić tego... Od razu mówie że kropelka i inne tego typu bajery odpadają , już to przerobiłem i nie chyta tego na długo :/

Pomóżcie , bo ja to "lewe rączki nie jestem " i wiele rzeczy robie sobie sam przy bawarce , ale no cholera wygrał ze mną głupi schowek , no nie mam żadnego pomysłu co robić z tym :/

Opublikowano
mialem to samo - urwala sie w polowie - i nie idzie tego niczym zastapic co by wygladalo normalnie ... ja mialem stary schowek z e23 wiec z niego wymontowalem ta srobe - jak kolega pisal nie bedzie pewnie strasznie droga . ew na allegro jak nie masz aso pod reka
Opublikowano

Panowie, proponuję wizytę w punkcie z używkami:

jeden jest w Wieliczce przy A-4, jadąc od Krakowa skręt w prawo za wiaduktem kolejowym,

drugi blisko CH Tandeta w okolicach Rybitwy,

Na pewno będą coś mieli.

Ewentualnie można dobrać odpowiednio gruby pręt stalowy i go w warsztacie nagwintować, uciąć i przyspawać łądny uchwyt motylkowy - kiedyś coś takiego już zrobiłem

Opublikowano
Mi urwała się ta śróbka już dwa razy,trzeba sprawdzać co jakiś czas czy nie odkręcają się metalowe śróbki które trzymają schowek z drugiej strony i nie zamykać schowka na siłę(klucze muszą być na swoich miejscach),śróbka jest taka sama np w e30(jest większe prawdopodobieństwo,że znajdziesz)
Nur bmw e32
Opublikowano
Panowie, proponuję wizytę w punkcie z używkami:

jeden jest w Wieliczce przy A-4, jadąc od Krakowa skręt w prawo za wiaduktem kolejowym,

drugi blisko CH Tandeta w okolicach Rybitwy,

Na pewno będą coś mieli.

Ewentualnie można dobrać odpowiednio gruby pręt stalowy i go w warsztacie nagwintować, uciąć i przyspawać łądny uchwyt motylkowy - kiedyś coś takiego już zrobiłem

Na tego kolesia koło Wieliczki to lepiej uważać,pare lat temu dzwoniłem do niego czy ma fotel kierowcy do E30 bo mi się złamał.Powiedział,że ma kilka szt do wyboru,pojechałem a na miejscu sie okazało ze ma jeden do e30 ale pasażera i chciał mi na siłe wcisąć zawilgocone fotele od e36 które leżały na polu niczym nieprzykryte zasypane zbutwiałymi liśćmi.Na moje stwierdzenie ,że nie będą pasować powiedział,że mogę sobie przecież dziury wywiercić w podłodze i bedzie ok.Tak więc tego pana możecie sobie darować.

http://gratyzchaty.pl -Giełda Darmowych Przedmiotów
Opublikowano

Na tego kolesia koło Wieliczki to lepiej uważać,.... .Tak więc tego pana możecie sobie darować.

Dzięki za ostrzeżenie.

Ja u niego nie byłem, więc osobiście nie mam zdania, ale kolega pare razy kupował elementy blacharskie (na miejscu przeglądał, przymierzał) i sie nie skarżył na ten punkt.