Skocz do zawartości

Zmianqa zegarów bez na,z obrotomierzem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Temat był już poruszany,będzie pasować i obrotomierz będzie pracował.Tylko jeśli masz poduszkę powietrzną odłącz akumulator przed wyjęciem zegarów.
Nur bmw e32
Opublikowano

Podlaczam sie..... :D do tematu......

Czy przy zmianie w wersji bez obrotomierza na wersje z obrotomierzem wystarczy wpiac te kostki ktore siedzialy w starych zegarach do nowych, czy trzeba cos jeszcze podpinac dodatkowo :?: :think: Przy zmianie wystarczy ze podepne nowe i bedzie wszystko ok?Czy bede jeszcze czegos potrzebowal?

Bardzo Mądry Wybór
Opublikowano
Wiem wiem kiedyś już wyciagałem zegary i teraz mi mryga :mad2: poduszka. Jest mozliwośc wyjecia zegarów beż zdejmowania kierownicy ale jak jest jej regulacja. Dobrze kolega piszę. Wystarczy podlączyć? Miślałem ze trzeba cos przerabiac. Jakis czujnik od obrotów już jest ? On chtba znajdeje się przy kole zamachowym. I jest tam?
Opublikowano
Wiem wiem kiedyś już wyciagałem zegary i teraz mi mryga :mad2: poduszka. Jest mozliwośc wyjecia zegarów beż zdejmowania kierownicy ale jak jest jej regulacja. Dobrze kolega piszę. Wystarczy podlączyć? Miślałem ze trzeba cos przerabiac. Jakis czujnik od obrotów już jest ? On chtba znajdeje się przy kole zamachowym. I jest tam?

A co to za problem kiere w E36 zciągnąć... :?: Podwadzasz znaczek... później normalnie klucz 17 i heya... kiera jest na fajnym frezie dlatego schodzi malinka :cool2: W oplu jest katastrofa bo jest stożek i ciężko jej zejść troszke :x

Powiedz mi... maleńka, czy mnie kochasz?? Powiedz mi... czy kochasz moje BMW??

Haratacze - BMW

http://img.userbars.pl/80/15963.png

http://img.userbars.pl/26/5164.jpg

Opublikowano

A co to za problem kiere w E36 zciągnąć... :?: Podwadzasz znaczek... później normalnie klucz 17 i heya... kiera jest na fajnym frezie dlatego schodzi malinka :cool2: W oplu jest katastrofa bo jest stożek i ciężko jej zejść troszke :x

Tak tylko jak jest poduszka to jest od tyłu kierownicy torsik mi się omielił niedaeno i klapa. Chyba z godzinę dopasowywałem wiekszy rozmier. Ale odpowiednio mocno nabiłem (młotkiem oczywiście) i odkręciłem. Jak by tego było mało przygotowałem sie własnie na 17stke klucz po wojnie ze srubeczka i zdjęciu poduszki okazało się że jest to 16tka. Oczywiście nie posiadałem tego klucza :duh: . Totalna klapa. Ale już się zaopatrzyłem w taki sprzęt. Ale nie o tym. Czy będzie chodzić bez najmniejszej pzeróbki? Co wyjać z zegarkiem i włożyć z obrotomierzem? I wszycho?Ktos wie coś o tym?