Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Damian zobacz czy przeszło jak wszystko jest OK to daj znać bo coś mi się sypie poczta, słałem chyba ze 3 razy 1 część i potwierdzenia w wysłanych nie mam.
  • Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sebast,

damianlg,

daniel__,

dzięki za kawał dobrej roboty!

Dla mnie to skarb :).

Z życzeniami Wesołych Swiąt dla wszystkich.

Opublikowano

Dzięki ;)

Umieściłem jeszcze instrukcję do E39, ale do wersji USA i silniki tylko 528 i 540 (tylko takie były sprzedawane w USA ...), ale w 90% opis będzie się zgadzał do "naszych" wersji ...

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Interesuje mnie instrukcja po polsku do e34 530 V8, ale linki

z powyższych postów mi nie działają. Może mi ktoś udostępnić?

sie ma

Opublikowano
A do E32 po polsku cos da radę wrzucić?

Nie ma takiej instrukcji ...

A co do niedziałających linków, to zgłaszłem sprawę osobie która się tym zajmowała, ale nie mam odzewu ... Podobnie jak chciałem zrobić poprawki w historii BMW jaką stworzyłem, ale też admin się nie odzywa ...

Postaram się gdzieś to wystawić ... A może ktoś może udostępnić na "moje" potrzeby jakiś serwer FTP/HTTP ? - wrzucę tam różne przydatne rzeczy ... ale przydałoby się minimum ze 100MB na takim serwerze

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano (edytowane)
50 mb mam moge usostępnić. A tak wogóle może ktoś mi przesłać te instrukcje do E34 te cholerne linki nie działają! umieszcze je raz a porządnie na serwerze od mojego DSLA i spokuj! :) [email protected] do 20 mb jeden list Edytowane przez klonas
kupie silnik 2,5 L bądz 2.0 litra albo zestaw do swapa na 3l ,3,5
Opublikowano
dzieki spakuje to i wrzuce do siebie i zapodam link dzięki!
kupie silnik 2,5 L bądz 2.0 litra albo zestaw do swapa na 3l ,3,5