Skocz do zawartości

E38 ILE KOSZTUJE DOROBIENIE KLUCZA?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mozesz też u gościa np w marketach są punkty dorabiania kluczy, dorabiają immobiliser i klucz
........srebrne beem wjeżdża na teren........
Opublikowano
Z tym dorobieniem immoblisera poza ASO to nie jest takie hop siup. W Warszawie nie udalo mi sie znalezc goscia, ktory by mi bez problemu dorobil immobiliser do E36. Jeden mowil, ze jest to do zrobienia, ale ze to dosc duzo roboty i w koncu wyslal mnie do ASO. Nie sadze, zeby z E38 bylo pod tym wzgledem lepiej.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Z tego co się orientuje t w ASO dorobienie klucza to koszt w granicach 450zł

Z tego co dowiadywałem sie swego czasu w ASO, to ściągają z Monachium zaprogramowany klucz, który trzeba doszlifować.

Co do programowania transpondera, nie mogłem znaleźć odpowiedniego (tzn identycznego typu) i również żadna firma się nie podjęła.

Opublikowano

W Gdyni w ASO kluczyk z pilotem kosztuje 580zł a bez pliota 150zł.

Czas oczekiwania ok 7 dni. Potrzbny jest dowod osobisty i dowod rejestracyjny auta.

Opublikowano
mozesz też u gościa np w marketach są punkty dorabiania kluczy, dorabiają immobiliser i klucz

Co ty piszesz za brednie,w jakim markecie?.Nikt poza ASO nie zaprogramuje ci kluczyka.Mechanicznie dorobi ale działał nie będzie.

Opublikowano
Fakt do dorabiania tego klucza podchodził bym dość ostrożnie w marketach. Ja byłem w Gdańsku u gościa który ma opinię raczej obeznanego w tym temacie i on też nie podołał. Do tego chciał 250zł a serwis jak się później okazało 150zł :D
Opublikowano
tak czy inaczej dziekuje panowie serdecznie za wiadomosci.pozdrowionka dla chlopakow z trójmiasta i wszystkich klubowiczow BMW