Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Płyty w zmieniarce załadowane a na wyświetlaczu "CD ERROR" co zrobić i co to może być ??
www.7er.pl > BMW7 Klub Polska
Opublikowano
Płyty w zmieniarce załadowane a na wyświetlaczu "CD ERROR" co zrobić i co to może być ??

no to albo plyta zla ! porysowana i nie odczytalo !

albo glowica juz brudna

albo no bywa i tak zmieniarka sie skonczyla

Raz BMW / / / Zawsze BMW http://img528.imageshack.us/img528/4160/motorsporticon0ms.gif
Opublikowano
A może po porostu włożyłeś odwrotnie płytę ? (bez cynizmu) W niektórych zmieniarakach, tak jak i w mojej z resztą płyty ładuje się nadrukiem do dołu.

Dokładnie, zgłosiłem kiedyś taki problem do ASO i nie mogli sobie z tym poradzić !! Potem sam "doszedłem" do tego ... Przy okazji im o tym powiedziałem, to sie tłumaczyli, że nie było wtedy u nich specjalisty :lol:

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

albo laser kaput

kiedyś

E32 730

E36 318

Opublikowano
albo laser kaput

trafiony zatopiny - już dziś wymienili laser na pioneerowski. Działa bez zarzutów koszt: 120 zł - bez rachunku.

www.7er.pl > BMW7 Klub Polska
Opublikowano
Czasami wystarczy go wyczyścić....... :wink:

SPONSOREM MOJEJ NIEOBECNOŚCI SĄ BROWARY ŻYWIECKIE S.A. :)))

BMW-MADE BY WINNERS, MADE FOR FUN !!!!