Skocz do zawartości

Dziwne szarpanie i zamulanie w moim autku:(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, ostatnio w moim aucie zaczeło dziać sie cos niepokojącego, a chodzi o to ze czasami ma taki moment ze poprostu je przydusza i nie ma mocy ( moge mu dac gazu na maxa o ono i tak nie idzie) czasem towarzyszy temu szarpanie, a po chwili przechodzi(tak jakby je zalewało, albo nie dostawało paliwka). Nie mam pojęcia co to może byc, swiece zmieniłem na nowe, kable wysokiego napięcia sprawdzałem i wszystko jest Ok. Nie mam pojęcia co to moze byc. Czy moze to być filter paliwa ?? jezeli ktoś miał podobne objawy i uleczył swoją bmk-e to prosze o pomoc. Jestem nowym uzytkownikiem forum więc prosze o wyrozumiałość.
Opublikowano
Jutro pojade do ASO BMW, moze tam jak podepną je pod kompa to cos mi powiedza, Moze ktos wie ile taka przyjemnosc kosztuje ?? musze sie przyszykowac;/ ja sam nie zabardzo chce grzebac bo znając zycie wiecej popsuje niz zrobie, pozatym to moje pierwsze BMW, wczesniej mialem same japonce, a tu jak podniose maske to nie wiem co jest czym.
Opublikowano
Jutro pojade do ASO BMW, moze tam jak podepną je pod kompa to cos mi powiedza, Moze ktos wie ile taka przyjemnosc kosztuje ?? musze sie przyszykowac;/ ja sam nie zabardzo chce grzebac bo znając zycie wiecej popsuje niz zrobie, pozatym to moje pierwsze BMW, wczesniej mialem same japonce, a tu jak podniose maske to nie wiem co jest czym.

ASO BMW bym odradzał w tak błahej sprawie. Podłączenie pod kompa to około 200-300zł (w Warszawie) i nie zawsze komp pokaże uszkodzenie sondy (muszą sprawdzić jakie daje napięcie). Jeśli nie chcesz sam tego sprawdzić, to byle jaki elektryk za parę złotych sprawdzi Ci to napięcie na sondzie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kolego, coś wiadomo jak u Ciebie? Bo mam podobne objawy :/

Opublikowano
u mnie przyczyna takich objawow byl przeplywomierz,tylko oryginal,mialem zamiennik i bylo dalej to samo..., teraz smiga jak nowka sztuka
...latanie jest bogiem, predkosc nalogiem, zycie zabawa,sex podstawa...