Skocz do zawartości

Jakie amortyzatory do 320i z 1991 roku?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Tak dzisiaj sobie pomyślałem że skoro ostatnio jeździłem na pogiętych felgach (właśnie wyprostowałem 3 mocno pogięte z 4, ostatnia była jak nowa), a amortyzatory z 82% tłumienia spadły w przeciągu roku na 50% to może bym je w końcu wymienił bo auto zrobiło się troche ... twarde .

Mówię , nic bardziej prostego! Wejde na allegro i poszukam. Jakie jest moje zdziwienie kiedy widze ze brakuje polecanych BILSTEINów do akurat mojego auta. Wszędzie zaczynają się od 92 roku. W katalogu bilsteina znalazłem takowe, jednak tylko tylnie są dostępne na allegro a przednich wogóle nie ma.

1. Pierwsze pytanie: co innego polecacie - ma być raczej komfortowe, nie sportowe, no i na lata.

2. Gdzie polecacie kupić? Najlepiej tanio :)

Opublikowano

No nie widzę ich!

Albo coś nie tak z przeglądarką albo ze mną :) Podasz linka?

Poza tym nie widzę żadnych markowych amorków do mojej buni, wszystkie od 10-91 lub 06-92 i w górę. A ja mam 04-91....

Opublikowano
w sklepie napewno beda ;) Albo napisz do ktoregokolwiek sprzedawcy bilsteinow z allegro i zapytaj o ten model. Wiem tyle ze sa drozsze od tych 4419 i 4420. Chyba ze chcesz to ci po wielkim namysle moje sprzedam ;) Jezdze na nich poltora roku :P

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano
Witam!!

VNE-4419 (lewy), VNE-4420 (prawy) i BNE-2752

będą pasowały do buni z 1991r??

Pilnie prosze o odpowiiedz

tylko z tylu beda pasowaly. Z przodu musisz miec 4417 i 4418

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl