Skocz do zawartości

oświetlenie wnętrza, lampka nad lusterkiem, banalne pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Jak wymienić żarówkę w tej lampce :duh: Przeszukałem wszystko pod hasłem 'wymiana żarówki'. Może ktoś już zdejmował tą lampkę (połamał lub nie :D) i wie z której strony ją podważać czy może coś innego wymodzić, wiem że są tam takie dwa wejścia jakby na śrubokręt?
Opublikowano
Ja wyjmowałem, ale miałem do niej 3 podejścia, dziadostwo, nie idzie tego wyjąć, lampka wychodzi razem z budową metalową, także trzeba uważać żeby nie połamać plastiku, podważa się ją od jednej strony, od strony wnętrza, dokładnie są tam dwa sprężyste zaczepy, takie wygięte haki które trzba wcisnąć do środka, są one usytuowane około 2 cm od krawędzi, wtedy można ją wyszarpnąć z podsufitówki.

Były:

E30 324d '87

E36 325td '91

E36 318tds '96

Passat B5 1,9 TDI '97

E46 320d '00

Audi A4 1,9 TDI Multitronic '03

Mazda 6 1,8 '05

E46 320d '03

Opublikowano
Z serii banalnych pytań :D jak złożyć worek na narty? Za nic nie chce mi sie on zmieścić do tego otworu :) JAk juz czasem mniej wiecej sie uda to klapka nie trzyma sie poniewaz ma jakis idiotyczny drugi zawias.....