Skocz do zawartości

stabilizatorczy pasuje do e28 z modelu e 34?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Checiałbym zredukowąć przechyły w e28. Moje pytanie, czy przedni stabilizator od e34 będzie pasował bez przerubkek do e28 r1984.

I czy może ktoś już prubował takiego rozwiązania, i mugłby podzielić sie wrażeniami.

Pozdrawiam

Opublikowano
amory BILSTEIN rozwiaza twoj problem.Troche drogie ,ale klasykowi Sie nalezy!
Ile pali?Dwie radialki tygodniowo.
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Checiałbym zredukowąć przechyły w e28. Moje pytanie, czy przedni stabilizator od e34 będzie pasował bez przerubkek do e28 r1984.

Nie będzie pasował.

Jakby co to mam do E28

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
To dziwne bo ostatni gdzieś przeczytałem że całe zawieszenie przednie z e34 można pasuje do e28. ile w tym prawdy??
Opublikowano
To dziwne bo ostatni gdzieś przeczytałem że całe zawieszenie przednie z e34 można pasuje do e28. ile w tym prawdy??

Wachacze dolne są takie same. Można nawet zastosować aluminiowe z E34. Łączniki stabilizatora też są identyczne w obydwu modelach, ale stabilizatory mają inna grubość.

E34: 23mm standard, 25mm M-Technic

E28: 18mm standard, 19mm M-Technic

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No bo mi właśnie zależy na zrdukawani przchyłów bocznych

i czy taki gróbszy wachać od e 34wcisne w gumy mocujące. czy jest jednak ZA gruby na taką zamine.