Skocz do zawartości

JAK DUZA jest PRZESTRZEN DO DACHU W BMW 525 E34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WITAM MAM TAKI PROBLEM ZASTANAWIAM SIE NAD KUPNEM BMW 525 E34 I NIE WIEM CZY WYSTARCZY MIEJASCA PONEIWAZ MAM 198 WZORSTU I NP W BMW 318 NIE MIESZCZE SIE PROSZE O ODPOWIEDZ POZDRAWIAM
Opublikowano
Wystarczy,seria 5 jest dużo większa a regulacja siedzenia na wysokość spora.
Ja tez mam drugi pojazd z klasycznym napedem R1100R
Opublikowano
WITAM MAM TAKI PROBLEM ZASTANAWIAM SIE NAD KUPNEM BMW 525 E34 I NIE WIEM CZY WYSTARCZY MIEJASCA PONEIWAZ MAM 198 WZORSTU I NP W BMW 318 NIE MIESZCZE SIE PROSZE O ODPOWIEDZ POZDRAWIAM

daj spokój, w piątce zmieścisz sie bez problemu, obniżysz i odsuniesz fotel do tyłu i będzie git, sam mam 192 cm i mieszczę się bez problemu i w e34 i e39

Opublikowano

ja mam 200cm i mialem e34 przez ostatnie 3 lata. wygodna, ale nad glowa bylo miejsca akurat na 2 palce. ale... ja mialem touringa z podwojnym szyberem. Zona miala e34 sedan, baz otwieranego dachu i tam nad glowa bylo wiecej miejsca.

Natomiast za mna nie bylo juz miejsca dla nikogo. nawet fotelik z dzieckiem sie nie zmiescil...

Ja do tego spokojnie mieszcze sie w e36 :)