Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowy na forum więc jak cos zrobie zle to sory z góry.Chce sobie kupic BMW e34 20 24v od 1992 i wiele czytałem i sie dowiadywałem i mnie interesuje jak to bedzie pracowało na gazie a konkretnie na sekwęci bo wim ze do mikserów to nie takie auto.Ja jest ze spalaniem gazu ile na 100 :) J jakiej firmy instalkacie sekwęcyjną polecacie bo wiem ze takie zwykłe to dobre są Landi i BRC a o sekwęci to mi się obiło o uszy ze Lovato też niezłe i jaki jest koszt montażu takiej instalaci

pozdr. :D

Opublikowano
ode mnie koles chciał 2200 czy 2500, chyba własnie za lovato, ale zrezygnowałem i zostałem przy starej instalacjii, co było błędem, dzisija chyba rozwaliło mi przepływke :? , był poterzny strzał i potem falowanie obrotów na benzynie.
Opublikowano

Kolego ja mam od czerwca i Wszystko jest suuuuper Polecam BRC - taka mam...

Spalanie:

Trasa - dynamiczna jazda powyżej 150 --- spalanie okolo 13

Trasa/miasto - w Trasie dynamicznie --- okolo 14

Miasto --- zadko tylko po miesice jezdze ale pare razy się zdarzyło spalanie --15

Ja za swoją zapłaciłem 2600zł :cool2:

Nawet nie odczuwasz kiedy przełącza i nie ma żadnej różnicy w jeździe ;) LPG/PB

BMW - (B)undi (M)ogą (W)szystko

http://images28.fotosik.pl/149/a02ba562ebf79f25.png

http://www.bmw-wloclawek.pl

Opublikowano

Ja mam ładne E-34 na psrzedaż wysłąłem ci priv ale nie ma gazu :) co ja uważam za plus:) zawsze można założyć

Osobiście polecałbym prinsa najdroższa ale i najlepsza instalka zero straty mocy i kłopotów najlepsze częsci idealna rzecz ale koszt spory:)

Nie ma to jak 760I 445 koni Rulez:)
Opublikowano

ja mialem do niedawna e34 520 24v kombi na gazie - II generacji. chodzilo to idealnie, bez problemow i wystrzalow (dzieki start-protector, zadnych gwizdkow-swistkow). srednie spalanie przy jedzie 150-160 (niemiecka autobahna) to ok. 13l., w pl (90-110) - ok. 11l. przy klimie spalanie ok. 0,5l wiecej, no ale wtedy bylo czuc utrate mocy :)

moim zdaniem super motor do gazowania - ale nie u czarodzieja, tylko u fachowca.

ja swoim zrobilem ponad 130tys na gazie. sprzedalem, bo trafila sie 530d.

Opublikowano
Moja kosi niesamowicie, chociaz po załozeniu Blosa zuzycie paliwa wzrosło ale kompensuję to mocą :) Nie ma róznicy pomiedzy benzyna :) Nie strzela i nie faluje...
Bandite Motor Wagen
Opublikowano
ja kupilem z II gen. blos ponoc jutro. a aktualne /bez blosa/ to ok 14 l w cyl\klu mieszanym - tylko tak jezdze - 30 km do roboty w tym 10 przez miasto w szczycie
Opublikowano

Wiatam

Ja mam 2.0 24V + skrzynia automatyczna na gazie II generacji. Spalanie przy dość spokojnej jeździe w granicach 15l . Na IIgeneracji jakoś to jeździ od 3 lat ale bez rewelacji( ceny sekwencji trzy lata temu były dużo wyższe).

Jak bym miał kupować to na pewno bym szukał 2,5l 192kM podobno spalanie niewiele wyższe a już jest czym pojechać.

pozdr

Opublikowano
W 520i24V Vanos mam instalacje sekwencyjna STAG 300, placilem za zalozenie w czerwcu zeszlego roku 3400zl, spalanie na trasie jazda 90-120 10l/100km, w miescie 12l/100km. :cool2:
Opublikowano
Mam jak powyżej i nie ma żadnych zastrzeżeń, czasami trzeba podpiąć pod kompa żeby pokasować błędy ale tak to z samochodem nic się nie dzieje od roku.

www.forumgsm.pl

O komórkach wiemy wszystko!!!