Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich szanownych clubowiczow!

Prosze was o pomoc :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:

Do swojej 750 zalozylem skrzynie i po wlaniu wszystkich plynow z radoscia chcialem odpalic ale ale bunia chyba wyzo,nela ducha nie reaguje wogole tylko taki jedno sekundowy pisk z pod silnika. Kompletnie nie rozumiem co sie dzieje :mad2: . Komputer pisze mi ze mam brak postojowek, chyba od tego nie zalezy praca silnika, a poza tym nic innego nie wyswietla.

Co mam zrobic? RATOJCIE!!!!!!!

Opublikowano
Witam wszystkich szanownych clubowiczow!

Prosze was o pomoc :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:

Do swojej 750 zalozylem skrzynie i po wlaniu wszystkich plynow z radoscia chcialem odpalic ale ale bunia chyba wyzo,nela ducha nie reaguje wogole tylko taki jedno sekundowy pisk z pod silnika. Kompletnie nie rozumiem co sie dzieje :mad2: . Komputer pisze mi ze mam brak postojowek, chyba od tego nie zalezy praca silnika, a poza tym nic innego nie wyswietla.

Co mam zrobic? RATOJCIE!!!!!!!

Głupie pytanie ale linka od dźwigni skrzyni i dźwignia w jakim położeniu? Na zegarach dobrze pokazuje położenie?

Pozdrawiam

Opublikowano
linka jest zaczepiona i pokazuje pozycje P
Opublikowano
zakladalem razem z konwerterem ale co to ma do tego ze nawet nie odpali? Przeciez normalnie rozrusznik zakreci atu nic zadnych obiaw
Opublikowano
Jesteś pewien, że dobrze trafiłeś wąsami konwertera? Czy skrzynia zeszła się z silnikiem lekko, czy musiałeś dociągać śrubami? Konwerter jest przykręcony do wieńca, którym obraca rozrusznik. Jeśli wąsy konwertera nie trafiły na swoje miejsce, przy skręcaniu skrzyni z silnikiem na siłę, przebiły obudowę pompy oleju, więc rozrusznik nie zakręci. Na kołnierzu skrzyni jest okienko, spróbuj przez nie przekręcić konwerter (przy pomocy dużego śrubokręta) Jeśl się nie obróci, jest zablokowany.