Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja ma w swojej i sobie chwale. Wiadomo niejest to to co oryginalny HID ale napewno lepszy niż zwykłe H1. Przedewszystkim bardzej doświetlają pobocze i jest naprawde lepsza widoczność. Ale i to co mówi młudzik - szkła muszą być czyste bo jest lipa dla Ciebie i dla kierowców jadących z naprzeciwka. Najlepiej zaadoptuj jakieś spryski.
Opublikowano

witam , mam e46 , i sobie taki komplet zakupiłem , ale najpierw zakupiłem nowe lampy przednie depo ringi z soczewkami , seryjnie miałem zwykłe h7 , no wiec ogólnie jestem zadowolony pół roku już mineło po montażu i wszystko w porządku , oczywiscie zestaw zakupiłem na niemieckim ebay.de (wylicytowałem ) ponieważ allegro to dla mnie osobiscie za drogo , z przesyłką do polski wyszło mnie to 210 zł wtedy na dzień dzisiejszy to już będzie tam taniej za dużo tego tam mają , a tak pozatym po jakimś czasie tamtejsi zwolennicy takich przeróbek się musieli przekonać że owy zestaw nie jest dopuszczony do ruchu w niemczech !!! u nas nikogo to nie rusza , ale wracając do sedna sprawy to efekt jest konkretny i swiatło także jest nieco lepsze niż h7 ,ale nie można tego porównac do seryjnych xenonów .

pozdrawiam :dance:

Opublikowano
:duh: :search: wpiszesz xenon i do poźnego wieczora masz lekturę

montrealblau metallic

http://images32.fotosik.pl/159/5915b878132dde91.jpg