Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, srawa nastepujaca, chce połozyć kable do radyjka, wiadomo duza kostaka oryginalna przejscowka, kable od wzmacniacza antena, a w buni malo miejsca. Wiec chcialem sie dostac glebiej. Sciagnalem wszystko po drodze- listwy potem wyciagnelem radio, ale nie wiem jak sciagnac srodkowe nawiewy. Sa 4 wkrety jak je odkrecilem to ta ramka prawie wychodzi, ale trzymaja ja jescze zaczepy od nawiewów. Dlatego potzeba mi wiedziec jak te nawiewy sciagnac, trzyma je cos od gory. Prosba jak ktos wie.

Po kliknięciu sie powiekszy

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img172.imageshack.us/img172/5886/dscn1143eg2.jpg

Opublikowano
Nikt nie ma pojęcia jak to zrobić ?? Nie ma szans żebym wszystko zmieścił tam nawet dłoni za bardzo nie ma jak włożyć, a co dopiero poukładać te wszystkie wiazki. A nie chce czegoś połamac. Pozdro
Opublikowano
potwierdzam sa dwa zaczepy które trzymają od górytrzebe wyszarpnąc, tez niedawno je wyciągalem bo powypinaly mi sie prowadnice powietrza pozdro :lol: :lol: :lol:
joke12
Opublikowano

a ja mam troche inne pytanie odnośnie kratki nawiewu, otóż ostatnio jak rano zszedłem do auto to zauważyłem, że mam pękniętą kratkę w miejscu, który wskazuję na zdjęciu lewa górna strzałka.

czy możliwe jest, że pękła sama z siebie?? czy może ktoś włamał mi się do auta i coś zagrzebał ....

Szczęśliwy posiadacz pierwszej swojej beemki :)
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Troche odkopuje, ale moze sie komus przyda, tak jak koledzy podpowiadali. Sposob "WYSZARPNĄĆ" mocno do siebie, naprawde mocno ale z wyczuciem zeby nic nie polamac, jezeli nikt wczesnej nic tam nie robil bedzie naprade ciezko, potem juz schodzi latwiej ale tez czeba szarpnac. POZDRO
  • 4 lata później...
Opublikowano
ja mam troche inne pytanie odnośnie kratki nawiewu, otóż ostatnio jak rano zszedłem do auto to zauważyłem, że mam pękniętą kratkę w miejscu, który wskazuję na zdjęciu lewa górna strzałka.

Dziś wchodzę do samochodu i zauważyłem, że moja kratka również pękła w lewym górnym rogu.

Przypadkowo natknąłem się na aukcję takiej kratki na allegro oto zdjęcie:

http://img12.allegroimg.pl/photos/oryginal/30/27/91/50/3027915022

U mnie pękło niemal identycznie w tym samym miejscu samo z siebie. Czyżby wada fabryczna?

Podejrzewam różnicę temperatur.

Ktoś jeszcze spotkał się z takim zjawiskiem :?:

EDIT:

Przeglądam sobie aukcje i bardzo dużo kratek w tym miejscu pęka, wychodzi że jest to wada fabryczna

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dokładnie, w grudniu po pierwszym spadku temperatury u mnie powstało takie samo pęknięcie.