Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dalej zastanawiam się nad zakupem podłokietnika i szukając natknąłem się na rozwiązanie z Z3... Poniżej jest zdjęcie. Teoretycznie ta część po prostu wchodzi do tej szpary na drobiazgi. Czy będzie pasować do mojego E36?

http://www.pictureupload.de/originals/4289/031107170412_sonstige_8f4f_1.jpg

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//www.pictureupload.de/originals/4289/031107165537_sonstige_z3.jpg

I od razu kolejne pytanie - czy z cabrio i coupe bedą pasowały podłokietniki?

Edytowane przez Vielebny
Opublikowano

co do z3 to nie wiem

ale jeśli chodzi Ci o E-36 to coupe i cabrio będą miały tak samo

(z3 chyba też, ale głowy nie dam uciąć)

Opublikowano
ja ma identyczne to jak na powyzszym zdjeciu z miejscem na kasety w srodku.

Ja także (podobnie jak i inni użytkownicy ;) ) ale pytanie, czy podłokietnik i schowek na kasety to to samo. :D Ja po wyjęciu samego mechanizmu na trzymanie kaset, mam elegancki i pojemny schowek. Niestety zrobił sie bardzo niestabilny. :| Byle dotknięcie i może się zruszyć.

Vielebny a może sprawdź na realoem.com, czy na bmwfans.info ewentualnie zapytaj sprzedającego (czy też właściciela) o wymiary i sposób mocowanie do kokpitu.

Opublikowano

Ale o czym wy mowicie????

Przecież schowek, pojemnik na kasety a podłokietnik to dwie rożne rzeczy!

To co podaleś na zdjęciu to schowek na kasety. Co do podłokietnika to możesz mieć podłokietnik i właśnie taki schowek - jedno drugiemu nie przeszkadza. jednak schowek kaset nie będzie podłokietnikiem....

Jeśli schowek masz z e36 to na 100% pasuje w standardowy tunel, we wnękę obok ręcznego, musisz miec jednak w komplecie uchwyty do jego zamocowania - proste zatrzaski(schowek nontuje sie na wcisk)

Jeśli chcesz mieć podłokietnik to już razem z nim musisz mieć nowy tunel - zwykły nie będzie pasował

mysle ze cos pomogłem.... :D

Opublikowano
Dziękuję za odpowiedzi i trochę niefortunnie nazwałęm ten schowek podłokietnikiem :wink: Dopiero dzisiaj zauważyłem, że pod podłokietnik mozna sobie cus takiego wstawić ;) Także jak ładny dodatek ale jednak musze dalej szykać podłokietnika ;)
Opublikowano
ja ma identyczne to jak na powyzszym zdjeciu z miejscem na kasety w srodku.

Ja także (podobnie jak i inni użytkownicy ;) ) ale pytanie, czy podłokietnik i schowek na kasety to to samo. :D Ja po wyjęciu samego mechanizmu na trzymanie kaset, mam elegancki i pojemny schowek. Niestety zrobił sie bardzo niestabilny. :| Byle dotknięcie i może się zruszyć.

Wystarczy dno dorobić i już się trzyma idealnie. Ja dodatkowo wyłożyłem go materiałem.

Opublikowano
Varrol - jak możesz zapodaj jakies fotki jak to wygląda :) A mam pytanie: czy po wyjeciu pojemników kaset jest tam na tyle miejsca by schować plyte CD w pudelku?
Opublikowano
Varrol - jak możesz zapodaj jakies fotki jak to wygląda :) A mam pytanie: czy po wyjeciu pojemników kaset jest tam na tyle miejsca by schować plyte CD w pudelku?

Hmm, :think: jest tam sporo miejsca. Gdyby położyć to pudełko pod kątem, to może się zmieści. Myślę oczywiście o zwykłym pudełku na jeden CD i o tych zmniejszonych gabarytach. :D Niestety pewności, czy na 100% wejdzie nie mam.

Varrol Tak myślałem, ale jakoś mi się nie chce. ;) :mrgreen: Nic ważnego tam nie trzymam (m. in. okulary przeciw słoneczne) a i nauczyłem się nie "tykać". :D Zresztą, gdy je zruszę, to i zaraz je poprawiam a to jakieś męczące nie jest.