Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

moze ktos moze mi pomoc,jestem za granica i musialem wymienic klocki hamulcowe z tylu,oczywiscie zrobilem to sam,przeciez to zaden klopot,ale swieci sie nadal kontrolka na tablicy,moze ktos wie jak polaczyc i ktore piny zeby zgasla,ale prosze faktycznie o pomoc kogos kto juz wie o co chodzi,nie chce nic zrabac...traktuje moj samochodzik jak przyjaciela wiec nie chce mu zaszkodzic.

pozdrawiam

Bogdan

EDIT: solaris520

Dobrze zatytułowany wątek, ale jeszcze brakuje podstawowej dbałości o ortografię:

chamulców - ŹLE

hamulców – DOBRZE

pozdrawiam

Bogdan28
Opublikowano
nie wiem szczerze mowiac co bylo,kupilem w sklepie u jakiegos pakistanca,pasowaly,nie ma czyjnika,a ten ktory byl w starych klockach byl zajechany,wiec po prostu go odciolem i zaizolowalem przewody,czy to dlatego?
Bogdan28
Opublikowano
skidmarks napisał wszystko a pisanie o przyjacielu i obcinanie mu czujników z oszczędności lub lenistwa to...wprost cudowny przykład ...., .... i ...... (już pomijam (albo może nie) te chamulce)
PawełH
Opublikowano
...... (już pomijam (albo może nie) te chamulce)

Racja - ja też nie pominąłem - uwagę zwróciłem (może autor wątku zauważy) i poprawiłem :) .

moje BMW (the SILVERY)

E34 520i M20 (R6 12V) Lachssilber Metallic, Chrome-line, 1988r., pasja /klasyk, żółte tablice/

E39 525i M54 (R6 24V) Touring, Titansilber Metallic, Shadow-line, 2000r., daily driving

podpis.png

Opublikowano

zauwazylem jak juz wyslalem,szybko pisalem i jakos tak wyszlo,dzieki za poprawke,przynajmniej macie o czym pogadac....a co do obcinania czujnika to nigdy dotad tego nie robilem,a ze tu gdzie jestem sytuacja mnie do tego zmusila,to prosze o zrozumienie a nie wymadrzanie sie,prosilem o pomoc a nie kryteke,ciekawe co sam zrobisz jak sam bedziesz musial cos zrobic.

z calym szacunkiem

dla milosnikow Bmw

Bogdan28

Bogdan28
Opublikowano
Panowie co tu sie denerwować. Sam kiedyś w e34 zwarłem przewody od czujki bo zmieniając klocki podczas wyjmiwania urwał mi sie jeden kabelek. W związku z tym że mnie denerwuje jakaś kontrolka jak się świeci na zegarze to poprostu tak postąpiłem ale że jestem dokładny to zamówiłem czujkę i po 2 dniach ja założyłem. Wielkie pozdro dla wszystkich.