Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam.Ze swojej strony mogę polecić środki do pielęgnacji auta z serii Original BMW Care Products,wśród całej gamy różnych płynów do spryskiwaczy,sprayów do kokpitu,czy żelów do czyszczenia felg jest także pianka do czyszczenia skóry w sprayu o pojemności 300 ml.Zanim zapytacie czy jest to drogie,skontaktujcie się z autoryzowanym serwisem i zapytajcie o ceny....mogą was naprawdę mile zaskoczyć,bo są niewiele droższe od tych ,,no name" środków dostępnych w handlu,a sygnowane ,,niebieskim śmigiełkiem".Ja sam zamawiam tylko tę oryginalną chemię i jestem bardzo zadowolony...moja kieszeń też.POZDRAWIAM.

KTO SZYBKO JEDZIE, TEGO WOLNO NIOSĄ !!!

http://img529.imageshack.us/img529/5021/qqqwr.jpg

Opublikowano
no i ja też używam oryginalnych środków BMW do skóry polecam ceny wcale nie wiele większe to prawda
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano
Przylacze sie do choru, mozna stosowac tansze ale kazdy tapicer w miescie poleci tylko oryginalne produkty BMW, sa drozsze ale pielegnuja jak nalezy i starczaja na dluzej... Warto zainwestowac...