Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
potrzebuje informacji na temat czy w Gdańsku lub okolicy jest jakaś firma godna polecenia która naprawia głowice. Mam znależone dobrą firme z Wrocławia , ale może jest coś w mojej okolicy (nie musiałbym czekać na przesyłke) ?
Opublikowano

Potwierdzam,

Żadnego spawania, lutowania, napawania itp.

Szukaj głowicy z jakiegoś rozbitka i tylko upewnij się, że ma ten sam numer i jest od tego samego producenta.

Co najwyżej przełożysz do niej osprzęt ze swojej głowicy (wałki itp.).

Głowicę sprawdzisz ciśnieniowo, splanujesz + nowe uszczelki i dasz do dobrego mechanika, a będzie cacy.

Pozdrawiam,

Andrzej

"Gdyby wybory miałyby coś zmienić, to dawno zostałyby zakazane" - JKM

!!! ZOBACZ MOJE AUKCJE !!!

Opublikowano

panowie nie zdajecie sobie sprawy z tego co piszecie, jak ktoś z was ma dobrą głowice do tds do sprzedania to ja biorę odrazu,

taka rzecz jak dobra głowica do TDS już dawno jest nie dostępna na rynku wtórnym, spawanie to dużo lepsze rozwiązanie, bo wiesz później co masz, że głowica jest dobra, mało tego z reguły jest tak że w pospawanych miejscach już nie popęka

kupując ten złom z giełdy czy internetu w najlepszym wypadku głowica będzie już pospawana, a najpewniej będzie popękana i tak obniżona, że już nic z niej nie da się zrobić, lepiej zrobić swoją i śmigać

co do zdejmowania z rozbitego samochodu to i tak musisz oddać ją na sprawdzenie szczelności i planowanie, a nie masz żadnej gwarancji czy się jeszcze do czegoś nadaje

aha pamiętaj że do przykręcania głowicy trzeba użyć nowych śrub!!

ja mogę polecić dobry zakład w okolicach warszawy