Skocz do zawartości

Zamienie się listwami!!! Chrom na Shadow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem zapytać czy byłby ktoś chętny na zamianę swoich listw ShadowLine(czarnych) na ChromLine (chrom) w E38 ( nie Long)!

Chce sie zamienić, ponieważ zawsze miałem ShadowLine i jestem przyzwyczajony !! ;)

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

I co naprawdę nie ma chętnych ??? :D

Póki co sobie wmawiam że ChromLine mi się podoba, ale nie umie sie przyzwyczaić bo wszystkie beemki miałem ciemne, mimo że ludzie mi mówią że 7er powinna lśnić :)

Opublikowano

I myslisz że ktoś zechce sobie zerwać listwy z shadowline?

Przecież nikt nie będzie sobie psocił świetnego efektu.

a jak chcesz takie listwy, to poszukaj kogoś kto ma taką beemke na części, choćby na allgro

Opublikowano
ja osobiście bym wolał w chromach

no tak, ale jak ktoś wygrzebał i kupił shadow bo o taki m marzył to myslisz że zechce się zamienić? :duh:

użo łatwiej znaleźć zajechanego lub rozbitego shadowa na części i kupić te listwy

....no chyba że pozostaje ASO :mrgreen:

Opublikowano
ja osobiście bym wolał w chromach

no tak, ale jak ktoś wygrzebał i kupił shadow bo o taki m marzył to myslisz że zechce się zamienić? :duh:

użo łatwiej znaleźć zajechanego lub rozbitego shadowa na części i kupić te listwy

....no chyba że pozostaje ASO :mrgreen:

nie o to chyba chodzi - czesciej ludzie kupuja i nie pytaja czy to shadow czy nie ...

ja bym sie nie zamienil z innego powodu - takie sciagane listwy nigdy nie beda juz lezec jak powinny ...

Opublikowano
I myslisz że ktoś zechce sobie zerwać listwy z shadowline?

Przecież nikt nie będzie sobie psocił świetnego efektu.

a jak chcesz takie listwy, to poszukaj kogoś kto ma taką beemke na części, choćby na allgro

Mam znajomego co mi napisał, że jakby miał ShadowLine to by sie ze mną zamienił i jeszcze mi dopłacił za to, więc nie każdemu się podoba to samo.

xsilver bez przesady, nowe spinki w Aso i wszystko siedzi jak należy :)

Opublikowano
Jeżeli się uprzesz,to możesz zrobić sobie sam na czarno,kup lakier czarny mat,dobrze zmatuj chrom, odtłuść,dobry pistolet , kompresor i lakieruj,znajomy przerobił tak w 34(klasa i generacja auta starsza,ale chrom-materiał identyczny)wygląda jak orginał,nie uważam żeby zrobił jakieś druciarstwo.
Nur bmw e32
Opublikowano
Jeżeli się uprzesz,to możesz zrobić sobie sam na czarno,kup lakier czarny mat,dobrze zmatuj chrom, odtłuść,dobry pistolet , kompresor i lakieruj,znajomy przerobił tak w 34(klasa i generacja auta starsza,ale chrom-materiał identyczny)wygląda jak orginał,nie uważam żeby zrobił jakieś druciarstwo.

Ja też tak zrobiłem w E34 i fajnie wyszło, ale nie będę takich rzeczy w E38 robił, tymbardziej że w E38 jest więcej do malowania a ile z tym babrania :/

PS.

Jak możecie to dajcie znać jak ktoś będzie miał na sprzedaż kompletny Shadow do E38 :)