Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie moge znalezc zadnego na tyle duzego przejscia z antena do bagaznika. Nie wiem jak zdjac oparcie kanapy tylnej darlem od dolu do gory i nic.

Chcialbym sie przedostac do bagaznika bez wycinania zbednych dziur z antena od CB niestety nie mam pomyslu

macie jakis pomysl??

Opublikowano

Oparcie złap za górną część (włóż rękę pomiędzy oparcie i tą ścianę co oddziela bagażnik od kabiny) i pociągnij mocno w stronę przodu samochodu i pożniej do góry i już po problemie, wtedy poszukaj jakiejś szczeliny (ja osobiście będę wiercił dziurę w samym dolnym rogu i po klopocie :norty: )

Pozdrawiam,

Kamil
Opublikowano

wybebeszylem nareszcie to tylnie oparcie...udalo sie i powiem szczerze ze po lewej stronie przy drzwiach (od strony kierowcy) prawie na wysokosci polki jest przeprowadzona wiazka kabli chyba do swiateł. wiec po co wiercic? jest tam na tyle miejsca ze kabel od cb miesci sie bezproblemowo.

U mnie kabel poszedl za wykladzinke lewego nadkola przez ta wlasnie dziure wylozona gabkaza oparciem pod ten plastik kory jest na okolo wpinki pasa pod wykladzinke i wyszedl mi dokladnie pod wycieraczke radio mam kolko lewarka wiec kabel juz wszedzie jest ukryty:) i o to mi chodzilo

pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a czy w e39 mozna dostac sie w ten sam sposob do kabiny :?:

bo nie mam pojecia jak pozbyc sie oparcia

pomiedzy oparcie a sciane od bagaznika nawet nie moge reki wsadzic

Opublikowano

napewno sie da poniewaz widzialem w e39 pokrowce....:/ no chyba ze ktos je tak beznadziejnie obszyl.

ja do siebie tez nie moglem reki wsadzic ale upchnolem same palce i udalo sie udrzec...trzeba naprawde mocno szarpnac ja przesuwalem przednie fotele na max do przodu siedzenie tylnie wyjalem a potem wlazlem na to wszystko na miejsce po siedzeniu i naprawde mocno szarpnalem myslalem na poczatku ze urwalem cos ale to tak poprostu ciezko zchodzi aha i nie probuj tego zdjac 1 reka stojac nogami na polu bo jak u mnie to szans nie bylo musialem ukleknac na srodku pomiedzy przednimi siedzeniami i naprawde mocno szarpnac. probuj

Opublikowano

Witam.

Nie myślałeś żeby antenę umieścić bliżej środka auta?wtedy mógłbyś poprowadzić kabel po słupku,oczywiście jeżeli to antena magnesowa.Na dachu dużo lepszy odbiór