Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
M50B20. Godzina po montażu. Ustawiony na analizatorze. Odzyskała swój wigor, ograniczony do tej pory średnicą otworu miksera. Policyjny Transit nie nawiązał rywalizacji. Wolne obroty ustabilizowane, auto przyspiesza płynniej niz na mikserze. Moja ocena w skali od 1-6. 6!
Bandite Motor Wagen
Opublikowano
PawleH tez nie rozumem za bardzo o co chodzi, z Tego co czytałem to forum techniczne i takie tez miałem pytanie wiec może skup się na tym. Fora "o filozofii" tez gdzie widziałem.

Nad czym sie tu skupiać? To forum techniczne i nie ma co filozofować - BMW to podobno dobry samochód i tyle.

PawełH
Opublikowano
M50B20. Godzina po montażu. Ustawiony na analizatorze. Odzyskała swój wigor, ograniczony do tej pory średnicą otworu miksera. Policyjny Transit nie nawiązał rywalizacji. Wolne obroty ustabilizowane, auto przyspiesza płynniej niz na mikserze. Moja ocena w skali od 1-6. 6!

A powiedz mi kolego czy nie wystapily u ciebie problemy z odpalaniem po montazu BLOS-a? Wczesniej posiadalem IS w e36 z BLOS-em i bylo super, mniejsze spalanie, wieksza ekonomia, poprawa wigoru auta na benzynie tez (bo zwezka w dolocie zredukowana do minimum) ale rozwiazanie mialo jedna wade:

mianowice chwile po zgaszeniu auta na gazie zawsze zapalalo za drugim razem. Znajomy w e36 325 24v mial ten sam problem. Dlatego ciekaw jestem twoich odczuc z uzytkowania

Opublikowano
Napiszę jak pojeżdzę. Na razie nie było zadnych kłopotów. Aczkolwiek znajomy w M50B25 miał, ale regulacja ograniczała sie do wkrecenia śrubek o tyle ile było napisane gdzies na forum.
Bandite Motor Wagen