Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dzwonił mi rozrząd na wysokich obrotach w BMW e36 318i (M43) później stopniowo na co raz niższych aż wreszcie wymieniłem usterkę. Okazało się coś innego. Przyczyną mógł być olej?
Opublikowano

ohoooo.... zaraz zacznie sie wojna~! :nienie:

ale tu nie chodzi o to zeby sie kłucic tylko pomóc koledze, który co prawda nie naswietlił za bardzo sprawy! ja podałem przykładowo takie zdarzenie jak miałem w swoim bmw! ale juz nie bede pisał po raz setny co sie stało!!!!

a czemu ucisza>??? poniewaz olej mineralny uszczelnia nagarem rózne elementy nieraz nawet te wadliwe:) i dlatego nic przez jakis czas nie słychac albo słychac ale minimalnie a jak sie zmieni olej na inny(nie mineral) to po jakims czasie problem wychodzi!

tak własnie robia handlarze!!!

Opublikowano
nie mówe ze wszyscy! ale zdarzaja sie tacy ze posprowadzaja auta z tajemnicza przeszłościa np. ostro katowane albo po ogromnym przebiegu i jak wystawiaja je na sprzedarz to jak sie cos tłucze w silniku to zmieniaja olej na minerala i wszystko ucicha! bo nagar załatwi sprwe a jak ktos kupi od nich auto i zmieni na inny olej w silniku to nie raz bywa nie ciekawie!
Opublikowano
nieobraz sie ale to co napisalem to wielka bzdura, nagar tworzy sie z czasem i jak wlejesz mineralny to nagle nagar sie niepojawi, to trzeba czasu a w wiekszosc lat
www.auto-optima.pl
Opublikowano
nieobraz sie ale to co napisalem to wielka bzdura, nagar tworzy sie z czasem i jak wlejesz mineralny to nagle nagar sie niepojawi, to trzeba czasu a w wiekszosc lat

no nie obrazam sie tym bardziej ze sam sie przyznajesz ze piszesz bzdury!:)

a tak powaznie to jest jasna sprawa ze nagar powstaje z czasem ale olej mineralny ma taka jakosc i gestosc ze wiele dzwieków moze uciszyc!

Opublikowano

no nie obrazam sie tym bardziej ze sam sie przyznajesz ze piszesz bzdury!:)

a tak powaznie to jest jasna sprawa ze nagar powstaje z czasem ale olej mineralny ma taka jakosc i gestosc ze wiele dzwieków moze uciszyc!

mialo byc "napisales" :mad2:

mam teraz za swoje :evil:

www.auto-optima.pl