Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czerwienny i reszta a co powiecie na dwa glosniki JL AUDIO 30 cm 12w3v2 ? Przygarnała bym to ustrosjstwo na glosniki i nowa szkrzynie bymz robil tylko cos tanio sie wydaje i kooles na innych aukcjach ma pelno jl audio w takich kupowatych obudiwach jakies podejzane...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
głośniczki jl audio są bardzo dobre ale musisz zbudowac zabudowe z odpowiednim litrazem , grubościa najlepiej mdv anie nie ze zwykłej wiorowki, są specjalne pragramy do tego . odpowiedni br cyzli bass reflexx chyba ze chcesz obudowe zakmniętą , najlepiej jakby dać głośniki w stronę tylnej kanapy , bagazniki w bmw sa tak bardzo wygłuszone ze strach , polecam tez wygłuszenie tablicy rejestracyjnej bo bedzie strasznie latała oczywiscie od bassu ;p pozdro przyznaje racje kolegi cio wypowiadał sie wyzej, jesli chodzi o + powinien byc gruby najlepiej koncentryk zeby nie miedz jedno zyłowa , bmw forever
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Kolego ja tez mam akumulator z tyłu i mam podłączony wzmacniacz bezpośredni z akuma. Plus z plusa a minus z minusa. I radze ci tak zrobic, bo z karoserii jak wezmiesz minus to możesz mieć zakłocenia na tubie i różne burczenia i buczenia:D. I wtedy do sklepu po filtr przeciw zakłóceniowy.