Skocz do zawartości

Jaki koszt załozenia instalacji gazowej do E38 735i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Tak jak w temacie chcialem sie zapytac jaki jest koszt założenia instalacji gazowej do e38. Jestem zainteresowany zakupem takiej furki ale chcialbym wiedziec ile mnie wyjdzie taka instalacja. Mam juz na oku furke ale zalezy ile gaz ??? Ah no i jaki najlepszy ?? jakiej firmy.?????? Pozdrawiam i czekam na informacje...

Adam

Opublikowano

Tylko i wylacznie instalacja sekwencyjnego wtrysku gazu.

Ceny takich instalacji zaczynaja sie od ok 5500 PLN (do V8).

Najwazniejsze, zeby warsztat, ktory to robi, ogarnial temat, a nie

uczyl sie na Twoim samochodzie.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i

Opublikowano
Strasznie duzo jak na V8. Dzisiaj dzwoniłem w sprawie gazu do V12. Byłem zainteresowany załozeniem 2x po 6. Ale jak się okazało są juz sekwencje z kompem ogarniającym V12. Gazownik zaproponował mi kwote 5tys. Dwie 7 juz takie jezdzą z tym ze e38. A ja bede zakładał do e32. Jedną nawet widziałem jak jezdzi.
Opublikowano
Tylko i wylacznie instalacja sekwencyjnego wtrysku gazu.

Ceny takich instalacji zaczynaja sie od ok 5500 PLN (do V8).

Najwazniejsze, zeby warsztat, ktory to robi, ogarnial temat, a nie

uczyl sie na Twoim samochodzie.

Nie no bez przesady, instalacje sekwencyjną KME do V8 można założyć już od 3500zł-4000zł!

Opublikowano

KME od 3000zł ... do 4000zł... w tej chwili 3000zł.. nie da rady... bo pytałem w jednym z zakłądów... w maju... ale teraz cośzdrozyli... bo widze po cenie do 4 garów...

Kme wystarczy ważnezeby dobrze założyli... mam znajomego co ma landi renzo ...dał coś ok 8 tys... jakis czas temu... zrobił ok 80 tys iciagle się cos pieprzy na tym gazie...

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg