Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Powiem wam z mojego punktu widzenia......Bmki są świetne. Sportowy wygląd i moc 6 cyl.....ale pod względem blachy i karoserii sa do kitu....Nie tak dawno pochowałem swoją 323i coupe bo babka wjechała w prawy przedni bok(auto stało na poboczu jak zwykle na noc). Auto się zwinęło tzn. błotnik i to co pod nim dosłownie się zawinęło @ .Maska oberwała,zderzak,światło....walnęła prz ok 50 km Corsą C. U niej zdarło błotnik jak kartke papieru i uciekła...a mnie pękł nawet wahacz.Z kolei dziś ...mając już 2ga 323i. wjeżdżałem na parking supermarketu i spojrzałem w prawo na sekundę.Jechałem może najwyżej niecałe 10km/h. Koleś zahamował przede mną a ja nie zdążyłem zahamować a na dupie się mu nie trzymałem.... Pekł reflektor,migacz ...panel się pogiął z grillem....lekko błotnik skrzywił....a kolesiowi poharatało trochę zderzak. Nie mówię tu że nie lubię Bmw ...kocham e36 ale widzę że blacha i przód są jak z masła.....a i kolega tez przyrżnął ostatnio i tez tak auto pokiereszowane że szok......Nie wiem jak e36 wychodzi na crash-testach ale chyba nie najlepiej
http://imageshack.us/a/img850/9757/z1i.gif
  • Odpowiedzi 226
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie