Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć wszystkim. Moj kolega miał ostatnio wypadek przez co zaczalem sie zastanawiac co zrobilibym z autem po wypadku np. ktos wjezdza w d... bo sie zagapił?? Co o tym sadzicie czy jesteście na tyle przywiązani do własnego samochodu żę wyremontowali byście go, czy odrazu sprzedali??? Jak patrzą pózniej na to inni? Remontując auto wiązemy się z ryzykiem, że w przyszlości sprzedamy go za bezcen... Ilu z was kupiloby świadomie uderzone auto??? Wiem że dużo osob napisze ze zależy od stopnia w jakim auto jest zniszczone:))
Opublikowano

Do mojego auta jestem bardzo przywiązany, jest ich już mało i bardzo byłoby szkoda...

Ale gdybym tak miał nim wypadek i została by naruszona konstrukcja auta, to nie ma zmiłuj, niestety poszła by na części :!:

Nigdy nie bawiłbym się w ćwiartki, połowki czy inne druciarstwo :!:

Jeśli miałbym do wymiany np:

- Zderzak,

- Lampy,

- Kierunki,

- Atrapy

- Błotniki,

- Maskę

To kupiłbym sobie dawcę i na całej imprezie jeszcze zarobił :norty:

http://pomocdrogowakrk.pl

Tel:790 580 495

Opublikowano
Wiem że dużo osob napisze ze zależy od stopnia w jakim auto jest zniszczone:))
bo to podstawa. a zaraz po tym przywiązanie. wazne czy da sie przywrocic do stopnia bezpiecznego, jesli samochod stracil ksztalt to milosc nie pomoze, chyba ze chce kolega jezdzic trumna.
Opublikowano
Wiem że dużo osob napisze ze zależy od stopnia w jakim auto jest zniszczone:))

i tego wlasnie nie wiedzac nie da się nic powiedziec

Opublikowano

etam do rzeki, jakby to powiedział jacekkarasowki, takiego "klamota" odrazu zezłomować trzeba :twisted2:

A na poważnie, to jeśli nie jest zmasakrowane a ktoś ci w dupe wjechał i jego wina, to wstawiasz bezgotówkowo do ASO i ci robią na nowych częściach :D . Nie oszukujmy się ale nasze ściągane bawarki w dużej części są po wypadkach, czasem większych czasem mniejszych :|

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano

dziwne pytanie!

Auto kupione za 5-10 tys. - jak jakiś bzdet to naprawiać jak coś więcej - na złom

Auto za 80 tys.zł - sam sobie odpowiedz, pytku. Ułatwie Ci zadanie zgadzając się z poprzednikami, że w razie walniętej konstrukcji tylko na sprzedaż

PawełH
Opublikowano

na tym forum jest pewien problem,ze zawsze wam zle-

jesli napisze ze do kasacji-to zaraz mi napiszecie-ze chce zarobic itd

jesli napisze ze naprawiac-zaraz poleca gromy ze druciarstwo, jezdzaca trumna itd

wiec rozbierz na czesci,zapakuj w weki i postaw na polce u babci w piwnicy :mad2:

przepraszam za ironie, ale poczytajcie swoje wypowiedzi a zobaczycie czemu tak pisze

prawda jest taka-tansze auto do kasacji, drozsze naprawic,pojezdzic i sprzedac

WYPRZEDAŻ CZĘŚCI E30 E34

CZĘŚCI ZA GROSZE-skrzynie od 250zl,mosty tylne od 150zl,zawieszenia,blachy

#####Kasacja aut#####

tel.787482121

gg 208272

Opublikowano

Oczywiscie, ze wszystko zalezy od stopnia uszkodzenia.

Dla mnie swoistym wyznacznikiem jest odpalenie poduszek.

Tzn. nie chcialbym sie bawic w naprawe samochodu, w ktorym byly odpalone poduchy z powodu dzwona.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i