Skocz do zawartości

co sądzicie o tym aucie - czy ktoś zna to autko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
145000 km? :mrgreen: . Wygląda na niezłą padaczkę...

Usmiałem się do łez z tym przebiegiem to dobry żart, ciekawe co by odpowiedział jak bym spytał go czemu taki niski przebieg... pewnie że stał cały czas w garazu bo ma inne auto... wał jak huj z tym przebiegiem... po drugie zderzaki napewno malowane albo poprostu nie od tej fury no i po trzecie jakoś dziwnie mało za nią chce czyżby silnik ledwo już zipiał czy tak juz ją ogólnie wytłukł :duh:

.:::B:::. .:::M:::. .:::W:::.
Opublikowano
Przebieg nierealny, spójrz na gałke zmiany biegów totalnie wytarta z prawej strony,tylni zderzak jakis taki nie spasowany :/, wdł mnie szkoda zachodu , autko pewnie dostało nieźle w kość ,jak koles dbał o nią tak jak o tylnie prawe koło które omalował wraz z oponą to brak słów , najlepiej odpuścic sobie taki sprzęt, szkoda nerwów i benzyny .Ale oczywiście to tylko moje zdanie.Pozdrawiam
Opublikowano

........wszyscy wyjezdzaja i sprzedaja auta- i to jeszcze tak dobre-rodzynki szukane miesiacami w stogach złomu z przebiegiem zaledwie 145 tys km , widocznie auto nie wie nawet jaki zapach ma rozgrzany asfalt-bo wiecej stal chyba w garazu. :twisted:

a tak powaznie - dobrego auta z powodu wyjazdu sie nei sprzedaje od tak...........jakby byl taki dobry to by sie zapakowal w niego i nim pojechal-ale widocznie ma obawy czy zdola dojechac na miejsce :twisted:

a tak powaznie moj jest o rok starszy i ma ponad 235tys a ja prawie nie jezdze autem.

nie w moim typie, ale wyglad nie mowcie, nie jest zly ( chyba lakier nowy )

Opublikowano
moj ma 220tkm niby(w co nie wierze) a od 92r do 95 roku zrobilo autko wg ksiazki 90tkm. Wiec w zaledwie ponad 3 lata. A tu taki okaz co przez 14 lat zrobil 140tys. Do tego za 1,6 zaplacic 10tys zl to tez sporo jak dla mnie.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano

już mu wybiłem to auto z głowy. Również wg. mnie auto

nir jest warte zainteresowania

dzięki za rady

Pozdrawiam

BMW Sauber F1 Team; only Pb
Opublikowano
Do tego za 1,6 zaplacic 10tys zl to tez sporo jak dla mnie.

wyobraź sobie, że na cene nie wpływa tylko sama pojemność :nienie:

To ile wg ciebie ma kosztować 94r? 5 tyś.? :duh:

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
Do tego za 1,6 zaplacic 10tys zl to tez sporo jak dla mnie.

wyobraź sobie, że na cene nie wpływa tylko sama pojemność :nienie:

To ile wg ciebie ma kosztować 94r? 5 tyś.? :duh:

ja wcale nie napisalem ze sam silnik jest najwazniejszy. Tylko do tego wszystkiego. Tam nie ma wyposazenia dobrego nawet w srodku. Za 10 tys mozna kupic cos lepszego. Ja kupilem za 12 tys poltora roku temu i bylo: klima, pelny komp, skora, telefon i inne bajery. I nie wciskal mi nikt sciemy ze wyjezdza z kraju. Nawet koles mi powiedzial ze byl blotnik naprawiany, maska i drzwi kierowcy.

http://img177.imageshack.us/img177/7296/111eb2.jpg

Moje BMW i sprzecik audio

www.bts-bmw.pl

Opublikowano
jakoś dziwnie mało za nią chce czyżby silnik ledwo już zipiał czy tak juz ją ogólnie wytłukł :duh:

a jak dla mnie to auto jest tak czy siak drogie :!: :!: :!:

ten sinik z tego rocznika z tym wyposażeniem to nie powinno byc w tej cenie

:twisted:

Opublikowano
http://moto.allegro.pl/item290781789_bmw_316_e_36_coupe_z_powodu_wyjazdu_.html

Witam,

czy ktoś zna to auto z ogłoszenia.

co o nim sądzicie?

autko dla znajomego

musisz sprawdzic te autko,ja kilka misięcy temu kupiłem tez podobne autko tylko ze sprowadzone za cene 10 tyś,miało przejechane 190tys.,z tym ze było kilka usterek typu drązek kierowniczy,przegub do wymiany i zbieznośc,termostat do wymiany np....dużo pierdół było do zrobienia a tez mnie handlarz zapewniałl,że nic nie puka nic nie stuka,,że autko w idealnym stanie jest.....radzę tobie żebys je obejrzał dokładnie....to moje zdanie,,,fakt byłem napalony troszkę na te auto bo kupiłem po wielkiej negocjacji a teraz wiem że niema co się spieszyć bo zatym idą koszty...pozdrawiam,,