Skocz do zawartości

Chce kupic e38 740 manual na co zwrócic uwage??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według mnie na większą uwagę zasługuje 540. Jest w ładnym czarnym kolorze i ogólnie doś ładnie wygląda. Co do 7-ki nie podoba mi się przód auta i nierówne szczeliny między maską a błotnikami, poza tym kolor zielony to pasuje do Fiata Punto a nie do 740i.

Pozdrawiam

Opublikowano

za 23tys. nie kupisz dobrego 540i E-39 nie ma co się czarowac

zreszta za 540i oraz 740i musisz dac od 25tys. w gore

( no chyba ze 740i z lat 1994/95)

taka prawda wiem ze znajdą się ludzie ktorzy się z tym nie zgodzą ale ja i tak wiem co mówie

Opublikowano
540 albo 523 :norty: coś nie zdecydowany jesteś.najpierw chcesz 740 a potem 523 a tu jest różnica bardzo duża pod każdym względem.a ta 523 mi sie nie podoba i tamte dwie też nie bo za tą cene to nie kupisz 540 czy 740 w dobrym stanie

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

hehe bo jeszcze nie zdecydowany jestem :( ale mysle o tej srebrnej i czarnej piątce....

rozważam wszystkie za i przeciw...

napewno duży sprzeciw przy czarnej to rodzice :lol:

a czemu Ci sie nie podobają??

niby ta czarna była kupiona pół roku temu od mechanika i facet sprzedaje bo jezdzi tym żona czy ktos tam i chce mniejsze auto, powiedział ze mozemy pojechac do mechanika i dokładnie oglądnąc auto. twierdzi ze jest nie bita, co dlamnie jest najważniesze przy kupnie takiego auta

srebrną gosc sprzedaj bo chce cos szybszego typu M5

tylko ile w tym prawdy...

Opublikowano

każdy powód jest dobry :wink: jak coś to sprawdzać w ASO a nie u żadnego mechanika bo oni to cuda mówią.rodzice mówisz?? :norty:

540 czy 740 nie łatwo jest utrzymać,dużo kasy idzie na utrzymanie.a jak schodzisz z V8 to lepiej popatrz za 2.8 bo ten 2.5 170KM to troszkę dużo pali i nie ma rewelacyjnych osiągów

a ta 523 mi sie nie podoba z tego względu ze ma za dużo nie org elementów

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano

Nie napalaj się! jesli to Twoje pierwsze auto to zejdź półkę niżej a kup coś naprawdę bombowego,np 540 manual e34.

Łatwo władować się na minę w BMW a koszty potem cię zjedzą. Bedziesz wszystkim rozpowiadał jakie to Bmw jest BE.

Opublikowano

niom rodzice bo troche sie omnie boją :oops: z tym ze zawsze jakiś bajer można wymyślec na korzyść auta 4,4litra:P

e34 4.0 w manualu w dobrym stanie ciężko znaleźć...

akurat koszty utrzymania mnie nie przerastają gdyby to było M5 e39 za taką kase to bym pewnie kupił ale pomarzyć to sobie można :lol:

w razie czego wszystkie naprawy wciągam na firmę, te czarne 540 niby fajne tylko ze troche mi daleko jechać do tego szczecina....jakby to bliżej było to napewno bym już pojechał oglądać.

jutro mam zamiar (jak będzie czas) pojechać te srebrną oglądać i ewentualnie podjechać do jakiegoś serwisu żeby mi sprawdzili auto tylko nie wiem czy jechać do salonu BMW czy może to być tez z innej marki??

może ktoś z Legnicy stuka??? :D

Opublikowano

hej a znasz może te BMW srebrne?? dokładnie to ono jeździ w Rzeszotary to jest praktycznie w legnicy.

Ta czarna jest super ale na początek 175km tez mi starczy, :lol: jak sie okaże ze gosciu z tą srebrną cos kombinuje to wtedy bede myślał nad czarną.

Opublikowano
hej a znasz może te BMW srebrne?? dokładnie to ono jeździ w Rzeszotary to jest praktycznie w legnicy.

Ta czarna jest super ale na początek 175km tez mi starczy, :lol: jak sie okaże ze gosciu z tą srebrną cos kombinuje to wtedy bede myślał nad czarną.

jakie 175KM?fabrycznie ma 170 a te 5 to skąd??

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
Jestem często w legnicy ale niestety ani razu jej nie widziałem. Może widziałem ale nie zwróciłem na nią uwagi. Mnie osobiście bardziej podoba się czarna, no ale to Twoje pieniądze i Twój wybór
Opublikowano
niom rodzice bo troche sie omnie boją :oops: z tym ze zawsze jakiś bajer można wymyślec na korzyść auta 4,4litra:P

e34 4.0 w manualu w dobrym stanie ciężko znaleźć...

kolego a ze tak zapytam ile masz latek???

nie chodzi mi o to zeby się Ciebie czepiac czy cos ale jesli twoji rodzice ingerują w wybor auta to przypuszczam ze jestes mlodym czlowiekiem takze ja na twojim miejscu kupił bym cos z serii 3

po co Ci wozic powietrze w serii 7 czy tez 5 i kupic kiepska , bo niestety w tej kasie nie kupisz rewelki E-38 czy tez E-39 z tym motorem

lepiej zainwestowac tą kasę 328i E-36 , kupisz cholernie zadbane i naprawde dobre auto

Opublikowano

witam

jezeli jescze nie kupiles tej bety, to moj manjomy sprzedaje

740 w manualu biala skóra w srodku, pelna elektryka, nowe sprzeglo, paski, plyny, zrobione zawieszenie, same kola warte sa 8tys ( nowki ) oraz doklada lampy jakich na allegro nie znajdziesz tyle ze musial bys sobie zalozyc. jestes zainteresowany to pisze PM albo meila wysle ci zdjecia.

ma ponad 300koni