Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok potem napisze.

Tylko prosba, nie dzwon przed 14 w niedziele.

Czy wyglada profesionalnie hmm... byla to moja 1 proba zmiany menu, wiec nie jest tak jak chcialem, tzn robilem na PC ...wgralem i potem juz nie zmienialem tego wiecej, wiec wiele rzeczy mi sie nie podoba.

Bardzo mnie ciekawi jak jest u ciebie rozwiazana sprawa z lektorem, ale to mysle porozmawiamy o tym. Bo na MK4 zrobienie lektora jest banalnie proste z MK3 jeszcze tego nie rozwiazalem, i nie wiem czy jest to mozliwe. Ogolnie u mnie jak to zrobilem to poprostu wywalilo mi errora podczas zmiany plikow audio.

Mysle ze w swieta zmodyfiuje ten soft tak zeby byl idealny pod wzgledem napisow. Choc za lektora na 99 % sie nie zabiore bo szkoda mi wolnego czasu. Chyba ze do swiat jeszcze cos nowego i ciekawego wyplynie :).

Pozdrawiam

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano
Ok potem napisze.

Tylko prosba, nie dzwon przed 14 w niedziele.

Nie bój, zadzwonię po Sumie...

Cieszę się bardzo (oczywiście nie bezinteresownie) że Twoją ambicją jest wydoskonalenie tego menu. A co do polskiego lektora(ki) to raz jeszcze uroczyście potwierdzam że ja dostałem niemieckiego gotowca i dlatego nie zawracaj sobie tym głowy - szkoda czasu... Mój jest w 100%-tach oryginalny, nie składak, z gwarancją...

Czekam i do usłyszenia

...

Opublikowano

Wstyd sie przyznac ale czasem przysypiam troche rano :)

Co do niemieckiego gotowca... hmm dalej nie rozumie :P

Niemiecki gotowiec ma polskiego lektora??

Nie rozumie tez jak to moze byc orginal ??

To tez jest skladak, bo z tego co sie orietuje BMW nie wypuscilo nigdy polskiego lektora, chyba ze sie myle, choc ja sie z takowym nie spotkalem. No chyba ze BMW daje gwarancje...

W sumie razem mamy komplet do MK3 :) o ile z twojej by sie dalo bezbolesnie wyciagnac lektora. Ale mysle ze to nie problem.

A kwestia przystosowania tego dla MK4 to raczej tez nie jest wiekszy problem.

Pozdrawiam

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano

Można tak jak piszesz, można też na moją płytę wpakować Twoje menu. Moja płyta daje się wgrać i do MK4 i do MK3 i działa !!!

Ja przecież z tym jeżdżę.

...

Opublikowano

Ok wporzadku, przecierz nie mowie ze to niemozliwe :)

Poprostu mi sie nie udalo na MK3 i tyle.

No i ciekawilo mnie jak niemeicka laktorka moze mowic po polsku :)

Wlasnie na dysku znalalzlem swoje przerobki glosu, ale tylko slowa.. cale frazy pozmieniane i zapisane jako odpowiedni plik poszlyd o kosza... ehhh

Opublikowano
No i ciekawilo mnie jak niemeicka laktorka moze mowic po polsku :)

Tak samo jak gada po angielsku albo francusku. Posłuchałeś sobie tych wybranych komend?

Dzięki za tel. jutro dzwonię.

Opublikowano

W sumie sluchalem.

I wydaje mi sie ze to jest zrobione syntezatorem mowy, bo wystepuje zla intonacja slow w 2 przypadkach, w wersjach orginalnych np. Angielskiej takie cos nie wystepuje. Natomiast takie cos wychodzi jak sie robi syntezatorem i nie chce sie przy tym spedzic pol zycia, choc moge sie mylic.

Aczkolwiek przyznam ze mnie to bardzo zaineresowalo :)

Szczegolnie to czy to faktycznie niemcy zrobili :)

Ok pozdrawiam i do jutra.

Opublikowano
ok to jak jest ta suma za przyjemność słuchania Polskiego w moim aucie ??:)
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano
ok to jak jest ta suma za przyjemność słuchania Polskiego w moim aucie ??:)

koszt 300 zl... uwazam ze to drogo i ze ktos chce raptem biznes zycia zrobic na forumowiczach. nie takie rzeczy ludzie tutaj na forum udostepniaja i daja linki na rapidshare... i kazdy pomaga drugiemu za darmo jak tylko moze!

a ASO niemieckie nie przyznaje sie do tego by wypuscili soft z polskim lektorem i nawet gadac nie chcieli ze mna.

do kosztu oprogramowania nalezaloby doliczyc dojazd do wawy - w moim przypadku sam dojazd wyniosl by jakies 500 zl. a wiec chyba lepiej przeznacze te pieniadze na bardziej szczytne cele...

Opublikowano

no to jak 300 zł + dojazd to niech sobie gada po niemiecku :) aż takim fanem

Polskiego w aucie nie jestem :) a jak się nie spodoba to kasa wywalona :cry2:

Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano

koszt 300 zl... uwazam ze to drogo i ze ktos chce raptem biznes zycia zrobic na forumowiczach. nie takie rzeczy ludzie tutaj na forum udostepniaja i daja linki na rapidshare......

Jeżeli dla Ciebie jest to drogo to szukaj dalej "darmowych" programów na Rapidzie... A biznes życia to ja już zrobiłem, mam dosyć...

a ASO niemieckie nie przyznaje sie do tego by wypuscili soft z polskim lektorem i nawet gadac nie chcieli ze mna.

Ciekawe kiedy pytałeś się niemieckiego ASO (w piątek - mój pierwszy post o 18.30, w sobotę, dzisiaj?). Ale i tak nawet gadać z Tobą nie chcieli...obciach...)))

... a wiec chyba lepiej przeznacze te pieniadze na bardziej szczytne cele...

Słusznie, idą Święta...

A różnym niedowiarkom polecam lekturę:

http://www.x5world.com/navigation-system/14190-menu-your-own-languages-20.html

Ostatni post na dole...

PS.

Zamykam mój temat - rozmyśliłem się i nie oddam TEGO za żadne pieniądze.

Pozdrawiam wszystkich

...

Opublikowano
A wlasnie ze moj juz jest poprawiony i wyglada swietnie niech wszyscy ocenia . to mnie mocznik podsumowales :P niedopracowany :P prosze bardzo juz dopracowalem specjalnie dla ciebie :D

http://www.allegro.pl/item284382183_bmw_mk4_jedyny_w_polsce_polskie_menu_.html

Fajnie, teraz wygląda profi... Więc nasze telef. rozmowy przydały się, teraz jest komplet = menu text. + komendy głosowe... Tylko wywal to pierwsze zdjęcie bo ono jest jeszcze sprzed poprawki (data 14.12.).

I jeszcze proszę Karolku, nie przekręcaj mojego nazwiska/pseudonimu !!!!

PS.

Ale przyznam że Adama / ksywa "osd"/ też wygląda nieźle...

....