Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Kupiłem tube i wzmacniacz. Kable do radia ze wzmacniacza pójdą standardowo progami ale którędy mam pociągnać kabel zasilający ze wzmacniacza do akumulatora ??

Chce to zrobić najlepiej od pasażera (chyba lepiej), i tam są jakieś dziury oryginalne w ścianie grodziowej ? jeśli tak to w którym miejscu ?

W ogóle proszę o rady na ten temat.

Opublikowano
poszukaj, est o tym troche. Kabel xasilajacy pusc tunelem srodkowym. a przejscie do silnika znajdziesz za schowkiem,tam jest taka guma ktora mozna puscic kable, trzeba w niej zrobic dziurke. :cool2:
B M W
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja troche odświeże temat, ale mysle, że się przyda na przyszłość innym.

Tak wiec, nie miałem za bardzo czasu wcześniej tylko dzisiaj puśkciłem kabel zasilający do akumulatora.

I potwierdzam radę kolegi (dzięki). Puściłem kabel pod schowkiem. Jest to dobrze dostepne miejsce nie trzeba zdzierać dywaników ani nic (tylko plastik ten pod deską pod schowkiem to wiadomo). Jest tam takie kółko z kilkoma d\ziurkami na około i na środku większą akurat na kabel do wzmacniacza. A od strony silnika trzeba wyjąć akumulator i ten pojemnik na niego, i tam jest też dobrze dostępne to "przejście " heh :)

Szczegółowo to starałem się opisać i myślę że w miare zrozumiale. Mam nadzieje że komuś się przyda. Ja dałem rade :wink:

Ps. najlepiej mają posiadacze beemek z akumulatorem w bagażniku hehe :wink: