Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Od niedawna jestem posiadaczem samochodu BMW E39. Mam pytanie czy ktoś ma gotowy wykonany przez siebie carputer najlepiej z panelem dotykowym wyjeżdzającym i mógłby się pochwalić jak to zrobił??

Bardzo mnie takie rozwiązanie interesuje, a gotowe są dość drogie po pierwsze, a po drugie to podejrzewam że większa satysfakcja jest jak się zrobi to samemu.

Czy można liczyć na kogoś pomoc na forum bądź mailowo, ale podejrzewam że sporo osób byłoby zainteresowane takim projektem krok po kroku.

Znalazłem wcześniej taki wątek podajże z przed dwóch lat, ale niestety nie wszystko by było dla mnie zrozumiałe.

To jak pomożecie?? :lol:

Opublikowano

hmmm, i teraz się zastanawiam czy wszyscy już mają i nic nie piszą :)

Mimo wszystko pozdrawiam klubowiczów

Opublikowano

Przepraszam za moje kolejny atak tłumu :)

Koledzy chciałem ostatni zapytać czy ktoś jest zainteresowany tematem żeby we własnym zakresie złożyć carputer albo podzielić się swoimi doświadczeniami dobrymi/złymi ??

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

zrobiłeś coś w kierunku CARPUTER-a ?

czy temat umarł śmiercią natiralną ?

nie ma to jak poczciwa niemiecka konstrukcja !
Opublikowano

Niestety umarł śmiercią naturalną, ale zawsze można coś wskrzesić.

Pomysłów trochę jest, nawet kolegę mam który programuje więc można stworzyć coś na własne potrzeby ale samemu to brak zapału.