Skocz do zawartości

ukradna wszystko co tylko sie da... sprysk xenona [kupie]

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

czesc,

dzis wystarczylo kilkanascie minut, aby ktos sie zainteresowal moim spryskiem xenona... byl i ni ma... pastoj ok. 30 min na Mokotowie...

jesli ktos ma na zbyciu, to chetnie kupie

to i tak mala strata w porownaniu do historii z urwanymi lusterkami, ale i tak wkurza!

pozdr

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

zes mnie pocieszyl :lol:

brak w twojej buni, to rowniez efekt zlodziejstwa / wandalizmu?

buraki, kupuja bmw, zakladaja xenony dla szpanu i nie starcza kasy, aby kupic spryski w sklepie, wiec ida krasc... szkoda gadac :duh:

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

temat byl kilka razy poruszany na forum...

na allegro koles chce 150 zl/2szt. (chyba uzywki), na Narbutta w Warszawie jedna sztuka ok. 56 zl (nowki)...

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No cóż pełne chamstwo... U mnie 2 tyg. temu ktoś usiłował zerwać chromowaną listwę ozdobną na klapie bagażnika. Podważył śrubokrętem i mu pekła więc zostawił. Dokleiłem ją sobie ale to już nie to. Najgorzej ,że uszkodził lakier do żywego w tym miejscu. Nie wiem po co komu to kraść jak: po pierwsze się tego juz nie da zdjąć (całość klejona taśmą dwustronną) po drugie nowa w ASO (zależnie od zniżek) kosztuje 80-100 PLN a jest to chromowany plasticzek. do bety chyba tego nie kradł - jak kogoś stać na betę ..to i 80-100 PLN też znajdzie jak chce mieć taką listwę. :duh:

Zapomniałem dodać : Miejsce postojowe podziemne na amkniętym osiedlu :shock: :jawdrop:

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

Opublikowano

Mi ukradli na strzezonym parkingu listwe na dach

no chyba ze mi ja wywialo tez jest taka teoria :norty: :norty:

koszt w serwisie listwy to 300 PLN no i malowanie :shock:

sprysk do reflektora to taniocha 50 PLN samo kupowalem sobie

540i '98 6-speed manual individual