Skocz do zawartości

czy ktos widzial badz zna to auto - slask

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mi się podoba. :) Ale ze zdjęcia nikt Ci nie powie w jakim faktycznie jest stanie.Co do gazu to coraz więcej słyszę negatywnych opinii ale napewno zajrzy tu wielu zwolenników.Powodzenia. :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No i to jest właśnie problem - gaz, a dlaczego?

Ja mam gaz i auto chodzi normalnie, nie mam na co narzekać, jest OK. Z tym, że mam wtrysk sekwencyjny za parę kawałków, zakładałem go na własne potrzeby. Natomiast jeżeli ktoś wkłada gaz i za niedługo chce się auta pozbyć (dla handlu lub nie), to znaczy, że jest to "gaz na śrubkę" albo auto na tym gazie "nie chce" jeździć.

Ogólnie auto wygląda ok, ale zwiedzenie go do garażu zaprzyjaźnionego mechanika (albo stacji BMW) na przegląd jest ZAWSZE wskazane.

Pozdrawiam

Kai
Opublikowano
No i to jest właśnie problem - gaz, a dlaczego?

Ja mam gaz i auto chodzi normalnie, nie mam na co narzekać, jest OK. Z tym, że mam wtrysk sekwencyjny za parę kawałków, zakładałem go na własne potrzeby. Natomiast jeżeli ktoś wkłada gaz i za niedługo chce się auta pozbyć (dla handlu lub nie), to znaczy, że jest to "gaz na śrubkę" albo auto na tym gazie "nie chce" jeździć.

Ogólnie auto wygląda ok, ale zwiedzenie go do garażu zaprzyjaźnionego mechanika (albo stacji BMW) na przegląd jest ZAWSZE wskazane.

Pozdrawiam

ten ma zalozona landirenzo 2 gen. na tyle na ile sie nie znam na samochodach to ten wyglada bardzo przyzwoicie i jezdzi tez calkiem calkiem. bez problemu przyspiesza, nie gasnie, nie faluje.

czy sadzicie ze jest sens mierzyc cisnienie w cylindrach w takim roczniku (to sugestia czlonka rodziny, ktory sporo sie juz nakupowal uzywanych samochodow)? bo na ogolne ogladanie juz jestem umowiony w warsztacie

pozdrawiam

kawu

Opublikowano

Co do gazu to nie tylko sekwencyjny daje radę. Silnik nie jest pierwszej młodości, a i 1,6 to nie to samo co 3 litry w turbinie.

Ja mam 1,8. Kupiłem auto już z 1,5 rocznym autem i praktycznie nie widzę różnicy gaz-benzyna.

W kieszeni zaś zostaje trochę.

Silnik jest nawet bardziej elastyczny.

Co do tej bejcy to cena nie mała, ale za stan się płaci.

Ja kupiem za 10 tys i nie żałuję.

Mam nadzieję, że tobie też się trafi dobry egzemplarz.

powodzenia

JUST HT